Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στο ρελαντί ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στο ρελαντί ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2017 17:29
Χωρίς να πατήσει γκάζι, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Αχαρναϊκό στη Νίκαια, εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ζιλέ (9’), Μαρτίνς (48’) και Εμενίκε (90+3’) οι σκόρερ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αχαρναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 3-0 στη Νίκαια (σ.σ. το γήπεδο του Μενιδίου δεν εξασφάλισε άδεια για την αναμέτρηση) και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Ο Τάκης Λεμονής ξεκούρασε σχεδόν όλους τους βασικούς του, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Πειραιώτες να πάρουν μια άνετη νίκη. Ο Τζούρτζεβιτς σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει (5’, 7’) όμως στο 9’ ο Ζιλέ έκανε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από ωραία συνεργασία των Τζούρτζεβιτς, Μαρτίνς και Καρσελά.

Ο Ολυμπιακός είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Τα σουτ των Μάρτινς (17’) και Ταχτσίδη (18’) πέρασαν δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 27’ ο Λαμπίρης έδιωξε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Μάρτινς. Στο 40’ το σουτ του Μαρτίνς πέρασε πάνω από το δοκάρι και το 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» τη νίκη στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 48’ ο Καρσελά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Λαμπίρης απέκρουσε ασταθώς και ο Μαρτίνς από κοντά έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα. Μετά το 2-0 το παιχνίδι «έσβησε», με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές. Στο 60’ ο Λεμονής έριξε στο ματς τον Εμενίκε και ο Νιγηριανός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 90+1’, σκοράροντας από κοντά ύστερα από ασίστ του Μαρίν.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Λαμπίρης, Μεγαλοοικονόμου, Μπεκατώρος, Μεντής (63' Καρδάσης), Αφράτης, Αρώνης (77' Κυριαζόπουλος), Παπασάββας, Μηλιώτης, Τσεβάς (88' Παπαθανασίου), Χαραλαμπόπουλος, Πάσχος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μίλιτς, Ζιλέ (46' Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης, Μαρίν, Μάρτινς, Καρσελά (78' Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς (60' Εμενίκε).

Η βαθμολογία:


1. Ολυμπιακός 6 (5-1)

2. ΑΟΧ-Κισσαμικός 3 (1-0)*

3. Αχαρναϊκός 0 (0-4)

4. Αστέρας Τρίπολης 0 (1-2)*

*ματς λιγότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.