Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» με ήρωα τον 18χρονο Ενκιετία η Άρσεναλ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» με ήρωα τον 18χρονο Ενκιετία η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2017 01:15
Με ήρωα τον 18χρονο Ενκιετία, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 την Νόριτς στην παράταση και προκρίθηκε στους «8» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πέρασε με Λίγκαρντ η Γιουνάιτεντ, 2-0 την Σουόνσι.

Η Άρσεναλ παρατάχθηκε με μείγμα αναπληρωματικών-νεαρών παικτών κόντρα στην Νόριτς και χρειάστηκε δύο γκολ του 18χρονου Ενκιετία για να πάρει την πρόκριση με 2-1 στην παράταση.

Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν στο «Έμιρειτς» με γκολ του Μέρφι (34’) και κατάφεραν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το 85’. Σ’ εκείνο το σημείο ο Βενγκέρ πέρασε στον ματς τον Ενκιετία και ο νεαρός Άγγλος του γύρισε στο ματς.

Δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, ο 18χρονος σκόραρε από κοντά για το 1-1, ενώ στο 96’ πέτυχε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά, δίνοντας την πρόκριση στους «κανονιέρηδες».

Με Λίνγκαρντ η Γιουνάιτεντ, πέρασε η Λέστερ


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» με ήρωα τον 18χρονο Ενκιετία η Άρσεναλ
Την πρόκριση στα προημιτελικά εξασφάλισε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με δύο γκολ του Λίνγκαρντ, επικράτησε με 2-0 της Σουόνσι στο «Λίμπερτι».

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκούρασε τους περισσότερους βασικούς του, δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες όπως οι Τουανζέμπ και Μακτομινέι. Αυτός που πάντως έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο Άγγλος άσος πέτυχε δύο προσωπικά γκολ (21’, 59’) και έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση της Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη, η Λέστερ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Λιντς στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και προκρίθηκε και αυτή στους «8». Τα «παγώνια» προηγήθηκαν στο 26’ με τον Πάμπλο Ερνάντες, όμως οι «αλεπούδες» έκαναν την ανατροπή με τους Ιχεανάτσο (30’), Σλιμανί (71’) και Μαχρέζ (88’).

Νίκη με ανατροπή και για την Μπρίστολ Σίτι, η οποία διέλυσε με 4-1 την Κρίσταλ Πάλας και αποτελεί την μοναδική εκπρόσωπο της Τσάμπιονσιπ στους «8» του θεσμού. Μάλιστα, θα δώσει το παρών στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 1989. Τέλος, η Μπόρνμουθ κέρδισε με 3-1 την Μίντλεσμπρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Κωνσταντόπουλου (αγωνίστηκε σ’ όλο το ματς).






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.