Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Έπιασε την Ντόρτμουντ η Μπάγερν, στο -1 η Λειψία

Μπουντεσλίγκα: Έπιασε την Ντόρτμουντ η Μπάγερν, στο -1 η Λειψία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2017 23:29
Η Μπάγερν, με γκολ του Τολισό (52’), κέρδισε με 1-0 στο Αμβούργο και ανέβηκε κορυφή, πιάνοντας την Ντόρτμουντ μετά την ισοπαλία (2-2) των Βεστφαλών στην έδρα της Άιντραχτ. Στο -1 από την κορυφή η Λειψία, 1-0 τη Στουτγκάρδη.

Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, η Μπάγερν πέρασε με 1-0 από την έδρα του μαχητικού Αμβούργου και έκανε το 3x3 με τον Γιουπ Χάινκες στον πάγκο.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά στο 40’ έχασαν με απευθείας κόκκινη τον Γιούνγκ για φάουλ στον Κομάν. Η Μπάγερν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 52’ πήρε το προβάδισμα με τον Τολισό, ο οποίος στο 83’ είχε δοκάρι για ένα δεύτερο γκολ. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και οι Βαυαροί έφτασαν τους 20 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην κορυφή πριν τα ντέρμπι με Λειψία και Ντόρτμουντ.

«Αυτοκτόνησε» η Ντόρτμουντ, νέα νίκη η Λειψία

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0 στη Φρανκφούρτη, αλλά η Άιντραχτ «χτύπησε» δύο φορές σε τέσσερα λεπτά και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στην ομάδα του Πίτερ Μποζ.

Τα γκολ των Σαχίν (18’) και Φίλιπ (57’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Βεστφαλούς, όμως η Άιντραχτ δεν τα παράτησε. Στο 64’ ο Αλέρ με πέναλτι μείωσε σε 1-2 και στο 68’ ο Βολφ έφερε το σκορ στα ίσια. Η Ντόρτμουντ σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με κορυφαία αυτή του 90’ όπου ο Χασέμπε έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Σαχίν.

Τη γκέλα της Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε η Λειψία, η οποία μείωσε στο -1 από την κορυφή μετά την εντός έδρας νίκη της με 1-0 απέναντι στη Στουτγκάρδη. Το γκολ του Σάμπιτσερ στο 23’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους «ταύρους» παρά τις προσπάθειες της Στουγκάρδης για να βρει απάντηση.

Τη νίκη της αγωνιστικής πήρε η Λεβερκούζεν, καθώς διέλυσε με 5-1 την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με τον Τζόνσον, πηγαίνοντας με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ωστόσο στην επανάληψη οι «ασπιρίνες» διέλυσαν την αντίπαλο τους, πετυχαίνοντας πέντε γκολ με τους Μπέντερ (48’), Μπέιλι (59’), Μπράντ (61’), Φόλαντ (69’) και Πογιανπάλο (81’). Ο Χάβερτς έκανε χατ-τρικ στις ασίστ, ενώ σ’ όλο το ματς έπαιξε ο Ρέτσος.

Τέλος, το Ανόβερο κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 33’ με σουτ του Γκρέγκοριτς, όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή χάρη σε δύο γκολ του Φίλκρουγκ (76’, 89’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.