Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε στο φινάλε η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε στο φινάλε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2017 16:37
Η Τσέλσι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Γουότφορντ, ωστόσο οι αλλαγές του Κόντε (Μπατσουαγί, Γουίλιαν) και το γκολ του Αθπιλικουέτα στο 87’ γύρισαν το σκορ (4-2) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και επέτρεψαν στους «μπλε» να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σ’ ένα συναρπαστικό ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αλλά «λύγισε» στο φινάλε από την Τσέλσι, η οποία με γκολ στο 87’ και το 90+5’ πήρε τη νίκη με 4-2 και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 12ο λεπτό με τρομερό σουτ του Πέδρο έξω από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά μετά, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα μπορούσε να διπλασιάσει το προβάδισμα της, όμως ο Φάμπρεγκας δεν έκανε καλό τελείωμα σε τετ-α-τετ με τον Γκόμες.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «μπλε», αφού με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Φάμπρεγκας (40’) δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος. Η απουσία του τραυματία Καντέ στο χώρο του κέντρου ήταν εμφανής σ’ ακόμα ένα παιχνίδι της Τσέλσι, η οποία μετά το πρώτο μισάωρο έδωσε μέτρα στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Στο 31’ ο Κουρτούα χρειάστηκε να επέμβει σε απευθείας φάουλ του Κλέβερλι, όμως στο 45+3’ δεν κατάφερε να αντιδράσει στο φαλτσαριστό σουτ του Ντουκουρέ μέσα από την περιοχή. Ο Γάλλος άσος πέτυχε ένα όμορφο γκολ, όντας μόνος του μέσα από την περιοχή ύστερα από δυνατή εκτέλεση πλαγίου του Χολέμπας και αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων.

Τα ανασταλτικά προβλήματα της Τσέλσι συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος. Στο 49’ ο Ριτσάρλισον αστόχησε σε κενή εστία, όμως δευτερόλεπτα μετά έβγαλε καταπληκτική ασίστ στον Περέιρα, ο οποίος ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-1 για τις «σφήκες». Το μομέντουμ άνηκε στην Γουότφορντ η οποία στο 54’ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για το 3-1, με τον Ριτσάρλισον να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Στο 61’ ο Κόντε έριξε στο ματς τον Μπατσουαγί αντί του ανέτοιμου Μοράτα και ο Βέλγος φορ αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, αφού στο 71’ ισοφάρισε σε 2-2 με εξαιρετική κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πέδρο. Η Γουότφορντ θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα, όταν στο 73’ ο Καμπασέλε πήδηξε μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Κουρτουά!

Το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό, καθώς η Τσέλσι ανέβαινε ψηλά, πιέζοντας για την ανατροπή, με αποτέλεσμα να αφήνει αρκετούς χώρους στην Γουότφορντ για αντεπιθέσεις. Ο Μπατσουαγί είχε δύο καλές στιγμές με σουτ (80’, 82’) για να πετύχει δεύτερο γκολ ενώ στο 85’ ο Καμπασέλε δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Κίκο.

Τελικά αυτή που κατάφερε να σκοράρει το 3ο γκολ ήταν η Τσέλσι. Στο 87’ ο νεοεισελθόντας Γουίλιαν έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Αθπιλικουέτα με κοντινή κεφαλιά λύτρωσε τους «μπλε», βάζοντας… φωτιά στο γήπεδο. Στις καθυστερήσεις ο Μπατσουαγί πέτυχε δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την Τσέλσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.