Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα η Σίτι, γκέλα ολκής η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα η Σίτι, γκέλα ολκής η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2017 19:23
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» και ξέφυγε με +5 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Χάντερσφιλντ.

Με τον Αγκουέρο να σκοράρει και να γράφει ιστορία, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» και ξέφυγε με +5 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Νταβίντ Σίλβα για να ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό.

Ο Αγκουέρο, που επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα μετά το τροχαίο που υπέστη στο Άμστερνταμ, ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έφτασε τα 177 γκολ με τους «πολίτες» ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του αρχισκόρερ όλων των εποχών για τον σύλλογο, Έρικ Μπρουκ, το οποίο κρατούσε από το 1939.

Η Μπέρνλι δεν κατάφερε να απαντήσει και η Σίτι «καθάρισε» το ματς σε διάστημα δύο λεπτών χάρη στα γκολ των Οταμέντι (73’) και Σανέ (75’).

Πρώτη ήττα για Γιουνάιτεντ, νίκη-ανάσα η Λέστερ


Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα η Σίτι, γκέλα ολκής η Γιουνάιτεντ
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Χάντεσρφιλντ και γνώρισε την πρώτη της ήττα για τη φετινή σεζόν.

Οι νεοφώτιστοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των Μάτα και Λίντελοφ (σ.σ. αντικατέστησε τον τραυματία Τζόουνς) και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Μόι (28’) και Ντεπουάτρ (33’) αντίστοιχα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μείωσαν στο 78’ με κεφαλιά του Ράσφορντ, ωστόσο παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησαν, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Στα άλλα ματς, η Λέστερ, που κατέβηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Μάικλ Άπλετον, κέρδισε με 2-1 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα». Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Μπόρνμουθ, η οποία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Στόουκ. Τέλος, η Νιούκαστλ κέρδισε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας χάρη σε γκολ του Μερίνο στο 86’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.