Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έσωσε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Έσωσε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2017 22:34
Με γκολ του Μολίνς στο 85’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τη Λαμία στη Φθιώτιδα και γλίτωσε το βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Χουλτ (37’) οι νεοφώτιστοι, δοκάρι στο 90+2’ είχαν οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στη Λαμία, ωστόσο το γκολ του Μολίνς στο 85’ του επέτρεψε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που στο φινάλε στάθηκε άτυχη με το δοκάρι του Μολίνς (90+2’), παρέμεινε χωρίς νίκη σε εκτός έδρας ματς και έφτασε τους 10 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Δύο βαθμούς λιγότερους για την Λαμία, η οποία προηγήθηκε με αυτογκόλ-καραμπόλα και κατάφερε τελικά να πάρει το βαθμό.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 7’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με δυνατό σουτ του Παντελιάδη έξω από την περιοχή, που υποχρέωσε τον Βλαχοδήμο να αποκρούσει σε κόρνερ.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος ήταν αποκαρδιωτική, καθώς οι παίκτες του «τριφυλλιού» υπέπιπταν σε αρκετά λάθη και αδυνατούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις μπροστά από την εστία της Λαμίας. Η καλύτερη ευκαιρία των «πράσινων» χάθηκε στο 29’ όταν ο Χίλιεμαρκ έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά, αλλά το μονοκόμματο σουτ του Λουντ έφυγε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Οχτώ λεπτά μετά (37’) η Λαμία κατάφερε να ανοίξει το σκορ έχοντας σύμμαχο την τύχη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μεντίνα και δυνατό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, ο Χουλτ έδιωξε, όμως η μπάλα κόντραρε στον Κουλιμπαλί και μετά ξανά στον Χουλτ για να καταλήξει στα δίχτυα! Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή για ένα δεύτερο γκολ στο 45’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Πίτι έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ευκαιρία το δεύτερο μέρος καθώς στο 47’ η κοντινή κεφαλιά του Κολοβέτσιου, μετά από φάουλ του Χίλιεμαρκ, πέρασε άουτ. Οι «πράσινοι», με την είσοδο του Μουνιέ, πίεζαν για να φέρουν το σκορ στα ίσια, όμως δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Στο 73’ η κεφαλιά του Μολίνς, από το φάουλ του Χίλιεμαρκ, έφυγε δίπλα απ’ το δοκάρι, ωστόσο στο 85’ ο Σουηδός κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια. Μετά από κάθετη πάσα του Βιγιαφάνιες, ο Μολίνς πλάσαρε σωστά στην έξοδο τον Παπαδόπουλο διαμορφώνοντας το 1-1. Ο άσος του «τριφυλλιού» θα μπορούσε να χαρίσει και τη νίκη στον Παναθηναϊκό αφού στο 90+2’ γύρισε πανέμορφα και σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι!

Λαμία(Μ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα (60’ Κουτρουμάνος), Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Μεντίνα (65’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον (86’ Ντακόλ).

Παναθηναϊκός(Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (70’ Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46’ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ (62’ Καμπέσας), Μολίνς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.