Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεμονής: «Να εξαντλήσουμε τις λίγες ελπίδες που έχουμε»

Λεμονής: «Να εξαντλήσουμε τις λίγες ελπίδες που έχουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2017 01:02
Ο Τάκης Λεμονής αναγνωρίζει τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση στο «Καμπ Νου», ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα. Τι είπε για Βαλβέρδε, Μέσι και Σεγούρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για το ο αγώνας με τη Γιουβέντους αποτελεί οδηγό για το αυριανό ματς:

«Νομίζω ότι γενικά αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχουν ίδια αντιμετώπιση. Δεν μπορούμε να έχουμε το ίδιο στιλ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κατά κάποιο τρόπο οδηγός είναι αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, αλλά η γενική ιδέα είναι αυτή».

Για το τι μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός από ένα τόσο σπουδαίο ματς:

«Βασικά στη δουλειά μας αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Το ξέρω κι εγώ και όλοι σας ότι έχουμε λίγες ελπίδες, αλλά έχουμε έρθει να τις εξαντλήσουμε. Υπάρχουν και ψυχολογικά κέρδη από κάθε παιχνίδι και κάνοντας μία καλή εμφάνιση θα είναι καλό για εμάς. Το να λέμε ότι θα πρέπει να χαρούμε το παιχνίδι δεν είναι τόσο σωστό. Νομίζω ότι έχουμε μία ομάδα που θα μπει στο γήπεδο και θα πει είμαστε εδώ».

Για τα ματς που έχει δώσει επί ισπανικού εδάφους:

«Σε αυτή τη δουλειά πάντα ονειρεύεσαι. Θέλεις πάντα για την ομάδα σου μεγάλες νίκες, μεγάλα αποτελέσματα. Το ότι η παρουσία μου εδώ και τις δύο προηγούμενες φορές ήταν καλή δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και αύριο. Αυτό που θέλω είναι να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Όλοι καταλαβαίνουμε τη δυσκολία να κερδίσεις μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε αυτά που μπορούμε».

Για το τι αντιπροσωπεύει ο Βαλβέρδε για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό:

«Είναι ωραία ερώτηση γιατί θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτόν. Είχαμε γνωριστεί στην Ελλάδα. Το στυλ ποδοσφαίρου που έπαιξε ταιριάζει στη φιλοσοφία του κόσμου και είναι πολύ αγαπητός. Χάρηκα πολύ όταν ανέλαβε την Μπαρτσελόνα γιατί πήγε δικαιωματικά σε μία τέτοια ομάδα. Έχει το υπόβαθρο και την κουλτούρα για να σταθεί σε μία τέτοια. Του εύχομαι καλή συνέχεια εκτός από τον αυριανό αγώνα».

Για το πώς έχει σκεφτεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του τον Μέσι:

«Δεν θυμάμαι πόσο καιρό πριν είχα διαβάσει μία δήλωση ότι η μόνη λύση είναι να τον κλειδώσεις στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε όσο μπορούμε. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς μεγάλους παίκτες».

Για την συνεργασία του με τον Σεγούρα:

«Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Όταν ήρθε στον σύλλογο μας βοήθησε πολύ. Είναι σε ένα σημαντικό πόστο στην Μπαρτσελόνα και του εύχομαι τα καλύτερα γιατί και σαν άνθρωπος τα αξίζει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.