Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Σωκράτης στέρησε τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ, μοιρασιά για Ρεάλ και Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Σωκράτης στέρησε τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ, μοιρασιά για Ρεάλ και Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2017 00:09
Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε κόντρα στην Ντόρτμουντ όμως μια κεφαλιά του Παπασταθόπουλου «έγραψε» το τελικό 1-1 στο ΓΣΠ. Από ένα βαθμό για Ρεάλ και Τότεναμ μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Μπερναμπέου».

Τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πήραν ΑΠΟΕΛ και Ντόρτμουντ μετά το ισόπαλο 1-1 στο «ΓΣΠ».

Οι πρωταθλητές Κύπρου περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και κατάφεραν να πάνε με το μηδέν στα αποδυτήρια, παρά τις καλές φάσεις που δημιούργησε η Ντόρτμουντ. Το κακό για τους «γαλαζοκίτρινους» ήταν οι τραυματισμοί των Ντε Καμάργκο και Βάτερμαν, οι οποίοι αποχώρησαν στο 30’ και στο 44’ αντίστοιχα.

Η Ντόρτμουντ είχε προβλήματα δημιουργικά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρος και στο 62’ ένα διπλό λάθος του Μπούρκι επέτρεψε στον Ποτέ να «γράψει» το 1-0, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες. Οι Βεστφαλοί όμως απάντησαν άμεσα (67’) με κεφαλιά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, φέρνοντας το σκορ στα ίσια.

Το παιχνίδι άνοιξε, με την Ντόρτμουντ να είχε δύο δοκάρια με Καγκάβα (69’) και Ομπαμεγιάνγκ (90+3’) και τον ΑΠΟΕΛ να σπαταλά μεγάλη στιγμή στο 90+1’ καθώς ο Ζαχίντ δεν έπιασε καλά το σουτ από πλεονεκτική θέση.

Φυσικά η ισοπαλία είναι η καταστροφική για την Ντόρτμουντ, η οποία έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές και παραμένει στο -6 από Ρεάλ και Τότεναμ.

Μοιρασιά για Ρεάλ και Τότεναμ

Η Ρεάλ σκόραρε σε 40 διαδοχικά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ. Οι «πετεινοί» στάθηκαν εξαιρετικά και έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Μπερναμπέου».

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προηγήθηκε στο 28ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Οριέ, ο Βαράν σε προσπάθεια να διώξει την μπάλα προ του Κέιν, την έστειλε στα δίχτυα! Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 43ο λεπτό, με τον Ρονάλντο να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κρόος.

Στο δεύτερο μέρος η «βασίλισσα» πίεσε ασφυχτικά για να πάρει το προβάδισμα και είχε σημαντικές ευκαιρίες με Ρονάλντο, Μπενζεμά και Καζεμίρο, ωστόσο ο Γιορίς δήλωσε «παρών». Στον αντίποδα, ο Νάβας χρειάστηκε να επέμβει σε προσπάθειες των Κέιν και Έρικσεν και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.

Η βαθμολογία:


1. Τότεναμ 7
2. Ρεάλ 7
3. Ντόρτμουντ 1
4. ΑΠΟΕΛ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.