Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο Μονακό η Μπεσίκτας, πρώτη νίκη για Λειψία

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο Μονακό η Μπεσίκτας, πρώτη νίκη για Λειψία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2017 00:45
Με δύο γκολ του Τοσούν, η Μπεσίκτας κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μονακό στο Πριγκιπάτο και έκανε τα 3x3 στον όμιλο. Στην 2η θέση η Λειψία, 3-2 την Πόρτο στη Γερμανία.

Τρένο πηγαίνει η Μπεσίκτας στον 4ο όμιλο, με τους Τούρκους να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους «16». Μετά το διπλό στο «Ντραγκάο» (3-1) και τη νίκη 2-0 επί της Λειψίας στην Πόλη, ήρθε και η τρίτη νίκη, αυτή τη φορά στο Μονακό με 2-1 επί της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 30’ με κοντινό πλασέ του Φαλκάο, όμως η Μπεσίκτας απάντησε τέσσερα λεπτά μετά με τον Τοσούν. Στο 54΄ ο Τούρκος άσος, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε την ανατροπή και χάρισε στην ομάδα του τη σπουδαία νίκη.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι έμειναν στην τελευταία θέση με ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Πρώτη νίκη για Λειψία

Στο άλλο ματς, η Λειψία κέρδισε με 3-2 την Πόρτο σ’ ένα εντυπωσιακό ματς στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα». Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην Ευρώπη για τους «ταύρους», οι οποίοι μάλιστα προσπέρασαν την αντίπαλο τους στην 2η θέση του ομίλου.

Ο Ορμπάν στο 8΄ άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς, με τον Αμπουμπακάρ δέκα λεπτά αργότερα να ισοφαρίζει σε 1-1 με όμορφο τελείωμα. Η Λειψία δεν πτοήθηκε και με δύο γκολ σε τρία λεπτά (38’ Φόρσμπεργκ, 41’ Όγκουστιν) πήρε προβάδισμά δύο τερμάτων.

Η Πόρτο επέστρεψε στο ματς στο 44’ με κοντινή προβολή του Ιβάν Μαρκάνο ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ και να φέρει το σκορ στα ίσια.

H βαθμολογία:

1. Μπεσίκτας 9
2. Λειψία 4
3. Πόρτο 3
4. Μονακό 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.