Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Σίτι, διπλό στο Ρότερνταμ η Σαχτάρ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Σίτι, διπλό στο Ρότερνταμ η Σαχτάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2017 00:36
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Νάπολι στο «Έτιχαντ» και έκανε το 3x3 στον όμιλο. Μόνη στην 2η θέση η Σαχτάρ, 2-1 την Φέγενορντ στο Ρότερνταμ.

Δύο από τις φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη κοντραρίστηκαν στο «Έτιχαντ», όπου η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-1 της Νάπολι και ετοιμάζεται για τους «16».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με Στέρλινγκ (9’) και Ντε Μπρούιν (13’). Η Νάπολι δεν πατούσε καλά στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 38’ πέταξε μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στο ματς, με τον Έντερσον να αποκρούει πέναλτι του Μέρτενς.

Οι «πολίτες» είχαν δοκάρι και κλασικές ευκαιρίες για να πάνε με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια, ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ανέβασε την απόδοση της και στο 73’ μείωσε σε 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Ντιαβαρά, το οποίο κέρδισε ο Γκουλάμ με τρομερή ατομική ενέργεια. Παρόλα αυτά, οι πρωτοπόροι της Σέριε Α δεν μπόρεσαν να φέρουν το σκορ στα ίσια και η Στι έκανε το 3x3 στον όμιλο.

Με ανατροπή η Σαχτάρ

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σαχτάρ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Φέγενορντ στο Ρότερνταμ και πέρασε μόνη στην 2η θέση με έξι βαθμούς.

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 7’ με τον Μπέργκχαους. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, ωστόσο στη συνέχεια η Σαχτάρ ανέβασε την απόδοση της και στο 24’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπερνάρντ.

Ο Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 54’, σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μπούτκο. Στο 75’ ο Ρακίτσκι άφησε τους Ουκρανούς με παίκτη λιγότερο, ωστόσο η Φέγενορντ δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να φέρει το σκορ στα ίσια.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Σίτι 9
2. Σαχτάρ 6
3. Νάπολι 3
4. Φέγενορντ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.