Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόις: «Θα έδινα όλα τα χρήματα μου για να είμαι υγιής»

Ρόις: «Θα έδινα όλα τα χρήματα μου για να είμαι υγιής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2017 23:27
Την πίκρα του για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει στην καριέρα του εξέφρασε ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος τόνισε πως θα έδινε όλα του τα λεφτά για να είναι υγιής και να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο Μάρκο Ρόις βρίσκεται σε ακόμα ένα στάδιο αποθεραπείας, ύστερα απ' τη μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο που υπέστη τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα επιστρέψει στην ενεργό δράση τους πρώτους μήνες του 2018, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «GQ», όπου αναφέρθηκε στους σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως αυτός ήταν ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός την τελευταία τριετία: «Πρέπει να κοιτάζεις την πραγματικότητα. Ως κορυφαίοι ποδοσφαιριστές κερδίζουμε πολλά χρήματα, αλλά πρέπει να δεχθούμε το υψηλό τίμημα που έχει κάτι τέτοιο για την υγεία μας. Τώρα, μπορεί να πει κάποιος πως επειδή κερδίζω πολλά χρήματα δεν μ' ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Προσωπικά, θα έδινα όλα τα χρήματά μου προκειμένου να είμαι υγιής και να κάνω αυτό που αγαπώ. Δηλαδή, να παίζω ποδόσφαιρο».

Για το πώς ένιωσε όταν έμαθε τη διάγνωση: «Ήταν ο Παράδεισος και η Κόλαση μαζί. Η είδηση ήρθε μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας απ' την Ντόρτμουντ. Ήταν ο πρώτος τίτλος στην καριέρα μου, ήθελα να τον πανηγυρίσω διαφορετικά, αλλά ήταν αδύνατον. Έμαθα τη διάγνωση την ώρα που βρισκόμουν στο πούλμαν της ομάδας, καθ' οδόν για το Ντόρτμουντ, όπου θα πανηγυρίζαμε τον τίτλο με τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ δύσκολο… Όταν δουλεύεις για τόσες εβδομάδες μόνο σου για να επιστρέψεις δυνατός και ξανατραυματίζεσαι είναι πολύ σκληρό. Πρόκειται για μια πνευματική δοκιμασία».

Για το αν έκλαψε μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης: «Ναι. Όταν έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του τελικού, είχα δάκρυα στα μάτια, επειδή πονούσα πολύ. Και δύο-τρεις ημέρες αργότερα, όταν είδα τη φάση, τα δάκρυα επανήλθαν. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ πως, επειδή είμαι κι εγώ άνθρωπος, αυτή η αντίδραση ήταν φυσιολογική. Πρέπει να φανερώνουμε το συναισθήματά μας»

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν υπήρχε αυτή η επιλογή για εμένα. Προφανώς, το διάστημα της αποθεραπείας δεν είναι εύκολο, όμως είμαι χαρούμενος γιατί έχω στο πλευρό μου τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, οι οποίοι με βοηθούν σημαντικά στις δύσκολες στιγμές. Λένε πως, στις δύσκολες στιγμές βλέπεις ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σου. Μπορώ να το επιβεβαιώσω»!

Για το συμβόλαιό του που λήγει το 2019: «Υπάρχουν 4-5 ομάδες που με έχουν πλησιάσει. Στις 31 Μαΐου του 2019 θα είμαι 30 ετών. Θα είναι το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο και η τελευταία ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Όμως, θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν γνωρίζω τι θα κάνω. Αυτή την στιγμή αισθάνομαι άνετα στην Ντόρτμουντ. Δεν ασχολούμαι από τώρα για το τι θα συμβεί το 2019. Όταν έρθει η ώρα, θα αποφασίσω με ηρεμία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.