Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Χένες αποκάλυψε στον Γκουαρδιόλα τον νέο προπονητή της Μπάγερν

Ο Χένες αποκάλυψε στον Γκουαρδιόλα τον νέο προπονητή της Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2017 01:00
Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες συναντήθηκε την Τρίτη (3/10) με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο Μόναχο, όπου και του αποκάλυψε το όνομα του προπονητή που προορίζει για τον αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι. Τόμας Τούχελ και Λουίς Ενρίκε τα δύο φαβορί.

Έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο της προπονητή φέρεται πως είναι η Μπάγερν. Ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες συναντήθηκε την Τρίτη (3/10) με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα προκειμένου να συζητήσουν για τον αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι.

Οι δύο πλευρές γευμάτισαν σε εστιατόριο του Μονάχου, όπου ο πρόεδρος της Μπάγερν αποκάλυψε στον Γκουαρδιόλα τον προπονητή που προορίζει για τη θέση. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ισχυρός άνδρας των Βαυαρών, δηλώνοντας τα εξής:

«Του είπα ποιον προπονητή θα προσλάβουμε τις επόμενες ημέρες. Ήταν ικανοποιημένος», ανέφερε ο 65χρονος.

Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, τα δύο φαβορί για τη θέση είναι ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ και ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε. Να σημειωθεί ότι ο Γκουαρδιόλα διατηρεί καλές σχέσεις με τον Τούχελ, ενώ υπήρξε για πέντε χρόνια συμπαίκτης με τον Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.