Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμφίβολος ο Δώνης για Κύπρο

Αμφίβολος ο Δώνης για Κύπρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2017 23:05
Ο Τάσος Δώνης έχει υποστεί τράβηγμα και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κύπρο. Πρόβλημα και με Σάμαρη.

Στον… αέρα βρίσκεται η συμμετοχή του Τάσου Δώνη στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κύπρο για την προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο επιθετικός της Στουγκάρδης υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα. Ύστερα απ' τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η ΕΠΟ ενημέρωσε την γερμανική ομάδα και στη συνέχεια θα γίνει γνωστό αν ο Μίχαελ Σκίμπε μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά.

Εφόσον ο 20χρονος άσος δεν μπορέσει να αγωνιστεί και με δεδομένο ότι Κώστας Μήτρογλου είναι ακόμα ανέτοιμος, τη θέση του στην ενδεκάδα ενδέχεται να πάρει ο Απόστολος Βέλλιος. Ο επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είχε κληθεί αρχικά από τον Σκίμπε, ωστόσο εν συνεχεία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Διαμαντάκου.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ανδρέας Σάμαρης, καθώς έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (07/10) στη Κύπρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.