Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αρνητικός ο Καραγκούνης για την επιτροπή σωτηρίας, «μέσα» ο Καλιτζάκης

Αρνητικός ο Καραγκούνης για την επιτροπή σωτηρίας, «μέσα» ο Καλιτζάκης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2017 23:14
Αρνητική ήταν η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη για συμμετοχή στην επιτροπή σωτηρίας. Αντίστοιχη είναι η στάση και των Κυργιάκου και Μπασινά, θετική απάντηση από Καλιτζάκη.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε απευθύνει κάλεσμα στον Γιώργο Καραγκούνη προκειμένου να συμμετάσχει στην επιτροπή σωτηρίας. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού θεωρεί πως δεν μπορεί να προσφέρει στη συγκεκριμένη επιτροπή και έτσι απάντησε αρνητικά.

Αρνητικοί φέρεται ότι είναι και οι Σωτήρης Κυργιάκος και Άγγελος Μπασινάς, ενώ αντίθετα ο Γιάννης Καλιτζάκης συμφώνησε να συνδράμει στην επιτροπή. Πλέον αναμένεται και η απόφαση του Δημήτρη Σαραβάκου, ο οποίος πάντως φέρεται ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να δεχτεί την πρόταση.

Να σημειωθεί πως όσοι δεχτούν να βοηθήσουν, θα έχουν ως αποστολή να προσκαλέσουν τον κόσμο να προσφέρει ό,τι μπορεί για να αποφευχθεί το χειρότερο για την αγαπημένη του ομάδα, είτε με την παρουσία του στο γήπεδο, είτε με την αγορά διαρκείας ή και την προσφορά χρημάτων σε έναν λογαριασμό που θα δημιουργηθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.