Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Λακαζέτ η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Λακαζέτ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2017 00:50
Με δύο γκολ του Λακαζέτ, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Έμιρειτς» και έφτασε τις 10 σερί νίκες στην έδρα της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Μπρομ στο «Έμιρειτς» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το 0-0 με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 8ο λεπτό φωνάζουν δικαιολογημένα για πέναλτι σε ανατροπή του Μουστάφι στον Ροντρίγκες. Ο παίκτης των «μπάγκις» σηκώθηκε και στη συνέχεια σημάδεψε το δοκάρι του Τσεχ.

Η Γουέστ Μπρομ πατούσε πολύ καλά στο παιχνίδι όμως στο 20’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν μετά από εκπληκτική επέμβαση του Φόστερ σε εκτέλεση φάουλ του Σάντσες, ο Λακαζέτ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 36’ ο Σάντσες είχε νέα καλή στιγμή με απευθείας φάουλ για να χριστεί σκόρερ, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Η συνέχεια άνηκε στην Γουέστ Μπρομ, καθώς στο 38’ ο Μονρεάλ έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Ροντρίγκες, ενώ στις καθυστερήσεις Μπάρι και Ροντρίγκες δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στην κενή εστία.

Στην επανάληψη, η Άρσεναλ έκλεισε τους χώρους και στο 67’ «κλείδωσε» τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λακαζέτ. Ο Γάλλος επιθετικός είχε μεγάλη ευκαιρία για χατ-τρικ στο 71’, ενώ στο 86’ ο Φόστερ έδιωξε με το πόδι το σουτ του Ράμσεϊ. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Άρσεναλ ανέβηκε στην 7η θέση με 10 βαθμούς, δύο περισσότερους από την αντίπαλο της.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Γκάρεθ Μπάρι έφτασε τις 633 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και έγινε αυτόματα ο ρέκορντμαν συμμετοχών στη Λίγκα, ξεπερνώντας τον Ράιαν Γκίγκς!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.