Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Καπίνο αλλά με Μποτία ο Ολυμπιακός στο Τορίνο

Χωρίς Καπίνο αλλά με Μποτία ο Ολυμπιακός στο Τορίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2017 21:22
Ο Στέφανος Καπίνο δεν ήταν παρών στην προπόνηση της Δευτέρας (25/9) και λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Γιουβέντους στο Τορίνο. Μέσα ο Μποτία.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γιουβέντους στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός αυτής βρίσκεται ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα (25/9) ύστερα από απόφαση της διοίκησης να τεθεί εκτός ομάδας.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Ανδρούτσος και Βούκοβιτς, ενώ αντίθετα ο Αλμπέρτο Μποτία συμμετέχει πρώτη φορά σε αποστολή επίσημου αγώνα για φέτος, έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του.

Η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (25/9), στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή, που άρχισε με αυτόν τον τρόπο την 4η θητεία του στον πάγκο του συλλόγου.

Αναλυτικά τα ονόματα της αποστολής: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.