Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιαννακόπουλος: «Τέλος το PAO Foundation»

Γιαννακόπουλος: «Τέλος το PAO Foundation»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2017 22:57
Με τοποθέτηση του στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως εγκατέλειψε οριστικά την ιδέα του PAO Foundation, καθώς όπως τόνισε «τα νούμερα δεν βγαίνουν». Το σχόλιο του για τη «Θύρα 13».

Αμετακίνητη στάση στο θέμα του «PAO Foundation» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ενημερώσει για την απόφασή του να βάλει... τέλος στην προσπάθεια του εγχειρήματος, ωστόσο το έκανε πλέον ξεκάθαρο απαντώντας σε ένα σχόλιο ενός «follower» στο Instagram:

«Πιο ξεκάθαρα από ό,τι είπα στην ανακοίνωση... τέλος από εμένα το θέμα του PF... Τα νούμερα δεν βγαίνουν. Μην προσπαθείς επίτηδες να δημιουργείς εντυπώσεις. Εγώ πάντα μιλάω ξεκάθαρα», έγραψε.

Μέχρι να καθαρίσει η «13», είστε όλοι απέναντί μου

Ο Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και για το θέμα της κόντρας του με τη Θύρα 13, την οποία χαρακτήρισε αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών της ομάδας, ωστόσο πρόσθεσε πως «μέχρι να καθαρίσει από τα απόβλητα, είστε όλοι απέναντί μου». Αναλυτικά ότι έγραψε:

«Πολλοί τις τελευταίες μέρες μου λένε "είναι δυνατόν για δύο χιλιάδες μέλη της "13" να μην υπολογίζεις την αγάπη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών που σε στηρίζουμε"; Έχω να πω το εξής: Η Θύρα 13 είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών μας, το τρίπτυχο "διοίκηση - ομάδα - κόσμος" μας έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είναι και η "13", να είναι κρίκος της αλυσίδας. Τα τελευταία χρόνια κάτι σκουλίκια έχουν δημιουργήσει τον φορέα χρησιμοποιώντας τον όρο "Θύρα 13". Την πραγματική "13" την θέλουμε, αλλά οφείλει πρώτα να καθαρίσει από τα απόβλητα και να επανορθώσει για όσα έκαναν με την σφραγίδα της. Μέχρι τότε, είστε όλοι απέναντί μου. Και ο χρόνος κυλάει. Ο Παναθηναϊκός μάς χρειάζεται όλους»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.