Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Αγριεμένη η Γιουβέντους πριν τον Ολυμπιακό!

Σέριε Α: Αγριεμένη η Γιουβέντους πριν τον Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2017 00:04
Η Γιουβέντους διέλυσε με 4-0 την συμπολίτισσα Τορίνο στη έδρα της, έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ντιμπάλα (2) και Πιάνιτς, Σάντρο τα γκολ, με δέκα από το 24' οι φιλοξενούμενοι.

Μόνο νίκες μετράει η Γιουβέντους μετά από 6 αγωνιστικές στην Σέριε Α. Η «Γηραιά Κυρία» ισοπέδωσε με 4-0 την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης και έκανε το 6x6, πιάνοντας την Νάπολι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με ωραίο σουτ του Ντιμπάλα στο όριο της περιοχής. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους πρωταθλητές στο 24’, με τον διαιτητή να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Μπαζέλι για επικίνδυνο παιχνίδι στον Πιάνιτς.

Η Γιουβέντους ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και το 2ο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Αυτό ήρθε τελικά στο 40’ με ωραίο πλασέ του Πιάνιτς εκτός περιοχής που «κλείδωσε» τη νίκη των γηπεδούχων.

Ο Αλέγκρι αποφάσισε να δώσει ανάσες τους Κουαδράδο και Ματουιντί, ενώ δέκα λεπτά πριν το φινάλε έβαλε στο ματς τον Ιγκουαΐν που είχε μείνει στον πάγκο. Η Γιουβέντους έκανε ότι ήθελε στο δεύτερο μέρος και στο 57’ ο Σάντρο πέτυχε το 3-0 με τρομερή κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πιάνιτς.

Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις όμως ο Σιρίγκου πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά –όπως εξελίχθηκε το ματς- επίπεδα. Τελικώς στις καθυστερήσεις ο Ντιμπάλα πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, ύστερα από ενέργεια του Ιγκουαΐν, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπενάτι, Κιελίνι, Σάντρο, Ματουιντί (72' Μπετανκούρ), Πιάνιτς, Κουαδράδο (62' Μπερναρντέσκι), Κόστα, Μάντζουκιτς (80' Ιγουαΐν), Ντιμπάλα.

Τορίνο (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σιρίγκου, Ντε Σιλβέστρι, Ανσάλντι, Ν'Κουλού, Λιάνκο, Ρινκόν (76' Γκούσταφσον), Μπασέλι, Λιάγιτς, Ιάγο Φαλκέ (30' Ακουα), Νιάνγκ (70' Μπόι), Μπελότι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.