Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Λίβερπουλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 21:38
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-2 από την έδρα της Λέστερ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Γκολ και ασίστ ο Κουτίνιο, έπιασε πέναλτι ο Μινιολέ.

Τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις έβαλε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» κέρδισαν με 3-2 την Λέστερ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Οι «αλεπούδες», που πριν λίγες μέρες απέκλεισαν την αντίπαλο τους στο Λιγκ Καπ, είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 6ο λεπτό, με τον Μινιολέ να αποκρούει το διαγώνιο σουτ του Βάρντι μέσα από την περιοχή.

Η Λίβερπουλ ανέβασε την απόδοση της κα στο 15’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σαλάχ, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε και ρόλο εκτελεστή, «γράφοντας» το 2-0 στο 23’ με μαεστρική εκτέλεση φάουλ.

Η Λέστερ κέρδισε μέτρα και κατάφερε να μειώσει το σκορ πριν το ημίχρονο. Στο 45+2’ ο Μινιολέ έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα χέρι την κεφαλιά-ψαράκι του Βάρντι, ωστόσο στη συνέχεια έκανε άστοχη έξοδο σε εκτέλεση κόρνερ, δίνοντας την ευκαιρία στον Οκαζάκι να «γράψει» το 2-1.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέκτησε το προβάδισμα δύο τερμάτων στο 68’, με τον Χέντερσον να κάνει το 3-1 ύστερα από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Η απάντηση της Λέστερ ήταν άμεση, αφού στο 69’ ο αφύλαχτος Βάρντι μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά σε κενή εστία, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Μινιολέ.

Δύο λεπτά μετά ο διαιτητής Τέιλορ έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Βάρντι από τον Μινιολέ (βρίσκει μπάλα ο Βέλγος), όμως ο πορτιέρο της Λίβερπουλ νίκησε τον Άγγλο φορ από την άσπρη βούλα και έφτασε τις 7 αποκρούσεις πέναλτι σε 15 εκτελέσεις ως παίκτης της Λίβερπουλ. Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν νέο πέναλτι για χέρι του Τσαν μέσα από την περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Παρά την πίεση της Λέστερ για την ισοφάρισε, αλλά και τις ευκαιρίες που σπατάλησαν οι «κόκκινοι» στην κόντρα, το 3-2 έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε την πρώτη της νίκη μετά τις 27 Αυγούστου (4-0 την Άρσεναλ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.