Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα και 6x6 η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα και 6x6 η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 23:56
Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 3-0 από την έδρα της συμπολίτισσας Ζιρόνα και έκανε το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα. Χάρη σε δύο αυτογκόλ (17’ Αδάι, 48’ Ιραϊθόθ) προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, που πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Σουάρες (69’).

Πριν λίγες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε καρέ τερμάτων απέναντι στην Εϊμπάρ, ωστόσο κόντρα στην Ζιρόνα δεν χρειάστηκε να πετύχει κάποιο τέρμα, αφού γι’ αυτό φρόντισαν οι νεοφώτιστοι, πετυχαίνοντας δύο αυτογκόλ! Οι «μπλαουγκράνα» πήραν τη νίκη με 3-0 στο «Μοντιλιβί» και διατήρησαν το +7 από την Ρεάλ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα, έχοντας καλές στιγμές με Ινιέστα (4’) και Σουάρες (9’), όμως στο 13’ η Ζιρόνα σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Λουίζ επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει και εν συνεχεία να προλαβαίνει με τα πόδια τον Ολουνγκά που κυνήγησε το ριμπάουντ.

Η Μπαρτσελόνα κράτησε το μηδέν και στο 17ο λεπτό άνοιξε αυτή το σκορ. Ο Ιραϊθόθ έβγαλε αρχικά το φάουλ του Μέσι, όμως μετά το κόρνερ, ο Τζόρντι Αλμπα έκανε το μακρινό βολέ και ο Αδάι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Οι «μπλαουγκράνα» ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να πάνε με προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο, όμως ο Ιραιθόθ βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Άλμπα (34’) ενώ έδιωξε και το μακρινό σουτ του Ράκιτιτς (37’).

Το 2-0 για τους φιλοξενούμενους ήρθε τελικά στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Αλέιξ Βιδάλ έκανε γύρισμα με τακουνάκι, ο Σουάρες άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και αυτή χτύπησε στον Ιραιθόθ, προτού καταλήξει στα δίχτυα. Ο έμπειρος πορτιέρο αιφνιδιάστηκε από την ενέργεια του Ουρουγουανού και χρεώθηκε με το αυτογκόλ, το δεύτερο της Ζιρόνα στο ματς.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για να μειώσουν, όμως στο 69’ ο Σουάρες νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ιραιθόθ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Με το γκολ που σημείωσε, ο Ουρουγουανός προσπέρασε τον Ριβάλντο στην 9η θέση του πίνακα των σκόρερ της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 87 γκολ.

Στα αξιοσημείωτα πως η καταλανική μονομαχία έγινε υπό το βλέμμα του προέδρου της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν, μία εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της περιφέρειας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.