Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 22:36
Ο Παναιτωλικός κέρδισε με 2-0 τον αποκαρδιωτικό Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, αφήνοντας τους «πράσινους» με συγκομιδή τριών βαθμών μετά από 5 αγωνιστικές! Μάζουρεκ (19’) και Κλέσιο (65’) οι σκόρερ για τους Αγρινιώτες, που πήραν την πρώτη τους φετινή νίκη. Θλάση ο Τσάβες.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τον εξαιρετικό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Οι «πράσινοι» ήταν ασύνδετοι σε όλες τους τις γραμμές και έκαναν απίστευτα λάθη, όντας εμφανώς επηρεασμένοι από τις αρνητικές διοικητικές εξελίξεις.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αδυνατούσε να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού, ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 19’, ο Ρόσα απέφυγε τον Χίλιεμαρκ από τα αριστερά και έκανε το γύρισμα για τον Μάζουρεκ, ο οποίος με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου για το 1-0.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν έχοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφεραν πολλά πράγματα... Στο 36’ το σουτ του Μολίνς ύστερα από συνεργασία με τον Χίλιεμαρκ πέρασε έξω, ενώ στο 40’ ο Βιγιαφάνες έβγαλε τον Λουντ σε τετ-α-τετ, όμως ο Φινλανδός πάτησε τη μπάλα και έπεσε στο χορτάρι, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στη φάση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ουζουνίδης πέρασε στο ματς τον Τσάβες αντί του Άλτμαν, όμως στο 70’ ο Αργεντινός υπέστη θλάση και αποχώρησε. Το παιχνίδι απέκτησε τρομερό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στο 47’ ο Μολέντο αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 50’ ο Βλαχοδήμος πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε κεφαλιά του Κλέσιο. Δύο λεπτά μετά (52’) το σουτ του Μολίνς πέρασε δίπλα από τα δοκάρια, ενώ ίδια κατάληξη είχε το πλασέ του Κλέσιο (57’) απέναντι από τον Βλαχοδήμο.

Στο 60’ ο πορτιερο του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση, αυτή τη φορά σε σουτ του Μαρινάκη, όμως στο 65’ ο Παναιτωλικός κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ. Ο Ρότσα με τρομερή ενέργεια, πέρασε από τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού και έκανε τη σέντρα, ο Βλαχοδήμος έδιωξε λανθασμένα και ο Κλέσιο με σουτ «έγραψε» το 2-0.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν και η μοναδική καλή τους στιγμή ήρθε στο 89’, με τον Μολέντο να αστοχεί με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Βλαχοδήμος είχε σώσει τους φιλοξενούμενους, διώχνοντας την προβολή του Κλέσιο, που έφτασε κοντά σ’ ένα δεύτερο γκολ. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του φετινή νίκη, αφήνοντας το «τριφύλλι» με τρεις βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.