Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Θεμπάγιος η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Θεμπάγιος η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 19:38
Με τον Ντάνι Θεμπάγιος να σκοράρει δύο φορές στο ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα, η Ρεάλ επικράτησε με 2-1 στην έδρα της ουραγού Αλαβές και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Από δύο δοκάρια για τις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος.

Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ουραγό Αλαβές όμως με δύο γκολ του Θεμπάγιος, έφυγε με τη νίκη από το «Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο 21χρονος κεντρικός μέσος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με ωραίο πλασέ, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-1 στο 43’, πλασάροντας σε κενή εστία από το ύψος της περιοχής, ύστερα από λάθος του πορτιέρο Πατσέκο. Τρία λεπτά νωρίτερα, η Αλαβές είχε φέρει το σκορ στα ίσια με δυνατή κεφαλιά του Γκαρσία, ο οποίος πέτυχε το πρώτο φετινό τέρμα των Βάσκων.

Στο δεύτερο μέρος ο Ρονάλντο είχε δύο δοκάρια (47’, 63’) για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ρεάλ. Η Αλαβές έμεινε στο ματς και στο τελευταίο 20λεπτο σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Πεδράθα, όμως και οι δύο προσπάθειες του Ισπανού σταμάτησαν στο δοκάρι (70’, 76’). Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η Ρεάλ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα προτού ταξιδέψει στη Βεστφαλία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.