Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: 4x4 για Γιουβέντους και Νάπολι, με υπογραφή… Κάλινιτς η Μίλαν

Σέριε Α: 4x4 για Γιουβέντους και Νάπολι, με υπογραφή… Κάλινιτς η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2017 19:08
Με χατ-τρικ του Ντιμπάλα, η Γιουβέντους πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σασουόλο και έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα. Μόνο νίκες και για την Νάπολι (6-0 την ουραγό Μπενεβέντο), επιστροφή στις νίκες για Μίλαν, 2-1 την Ουντινέζε.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα συνδύασε με χατ-τρικ την 100η του συμμετοχή με τα «μπιανκονέρι», οδηγώντας την Γιουβέντους στη νίκη με 3-1 στην έδρα της Σασουόλο. Η «Γηραιά Κυρία» έκανε το 4x4, ισοβαθμώντας στην κορυφή με Ίντερ και Νάπολι.

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 16’ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, με το 1-0 να μένει ως το ημίχρονο χάρη στην μεγάλη επέμβαση του Μπουφόν σε τετ-α-τετ με τον Πολιτάνο (27’). Με την έναρξη της επανάληψης (49’) ο Ντιμπάλα ανέλαβε ξανά δράση «γράφοντας» το 2-0 με ωραίο σουτ, όμως δύο λεπτά μετά (51’) ο Πολιτάνο μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Η Γιουβέντους όμως δεν πτοήθηκε και στο 63’ ο Ντιμπάλα διαμόρφωσε το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, φτάνοντας τα 52 γκολ σε 100 παιχνίδια με τη «Γηραιά Κυρία».

Εξάρα η Νάπολι, με Κάλινιτς η Μίλαν

Στην κορυφή με 12 βαθμούς βρίσκεται και η Νάπολι, η οποία διέλυσε με 6-0 την ουραγό Μπενεβέντο στο «Σαν Πάολο». Οι «παρτενοπέι» «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο μέρος με τα γκολ των Άλαν (3’), Ινσίνιε (15’), Μέρτενς (27’) και Καγιεχόν (32’), ενώ στην επανάληψη ο Μέρτενς σημείωσε χατ-τρικ με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι (65’, 90’). Στα αξιοσημείωτα πως η Νάπολι έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες στην Σέριε Α, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από την άλλη, η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες μετά το βαρύ 4-1 από την Λάτσιο, επικρατώντας με 2-1 της Ουντινέζε στο «Σαν Σίρο». Ο Κάλινιτς πήρε φανέλα βασικού και με δύο προβολές (22’, 31’) χάρισε στους «ροσονέρι» τη νίκη. Ενδιάμεσα (28’), ο Λαζάνια ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από λάθος γύρισμα δωράκι του Ρομανιόλι, ενώ στο 68’ ο Μπάγιτς είχε καλή στιγμή για το 2-2.

Στα άλλα ματς, η Κάλιαρι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Σπαλ, ενώ Τορίνο και Σαμπντόρια αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην έδρα της πρώτης. Ο Ζαπάτα άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό για τους Γενοβέζους, η «γκρανάτα» γύρισε το ματς σ’ ένα λεπτό με τους Μπαζέλι (13’) και Μπελότι (14’), όμως ο Κουαλιαρέλα πλήγωσε την πρώην ομάδα του στο 34’ για το τελικό 2-2.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.