Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάσι: «Περπατούσαμε για 30 λεπτά, νιώθω πίεση διαρκώς»

Χάσι: «Περπατούσαμε για 30 λεπτά, νιώθω πίεση διαρκώς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2017 23:45
Ο Μπέσνικ Χάσι δήλωσε πως περίμενε αντίδραση από τους παίκτες του μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ και παραδέχτηκε ότι νιώθει διαρκώς πίεση στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η νέα βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού, αυτή την φορά από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1), βάρυνε το κλίμα όσο αφορά την παρουσία του Μπέσνικ Χάσι!

Ο Αλβανός τεχνικός παραδέχτηκε πως νιώθει πίεση, ενώ τόνισε πως περίμενε πολλά περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης:


Για τις δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα δύο αποτελέσματα που είχαμε με Ξάνθη και Αστέρα παρότι ήταν το ίδιο σκορ. Κόντρα στην Ξάνθη είχαμε πολλές ευκαιρίες και παίξαμε πολύ καλά συνολικά. Σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μόνο δύο ευκαιρίες και στο δεύτερο δεν μπορούμε να πούμε ότι κάναμε κάτι. Δεν μας βγήκε σχεδόν τίποτα, στο πρώτο μισάωρο περπατούσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Περιμέναμε αντίδραση από τους παίκτες μας μετά τη Σπόρτινγκ, περιμέναμε να έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα και διάθεση αλλά δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Κάναμε και ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να γίνει, μετά πήραμε μεγάλο ρίσκο αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Για το αν έκανε λάθη στις επιλογές του: «Γιατί; Είχαμε τόσο χρόνο. Δεν γίνεται να αλλάζεις διαρκώς παίκτες. Διαλέγεις πάντα το τι θα κάνεις και ανάλογα και με την αποκατάσταση».

Για τον λόγο που δεν ξεκίνησε βασικός ο Πάρντο: «Ναι τον εμπιστεύομαι τον Πάρντο. Ήταν να φύγει και τον κράτησα. Ήταν σε Ναντ και δεν έπαιζε. Τώρα τον κράτησα εδώ».

Για την πίεση που έχει στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Πίεση υπάρχει πάντα. Στον Ολυμπιακό είμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Χτίζουμε ακόμα την ομάδα. Έχουμε 12 παίκτες νέους και τραυματισμούς. Να βρούμε τους αυτοματισμούς και τη νοοτροπία. Νιώθω διαρκώς πίεση και εγώ ο ίδιος βάζω παραπάνω πίεση στον εαυτό μου. Να βρεθούμε ως ομάδα και να βρούμε την καλή ψυχολογία».

Για τα επόμενα ματς και το σχεδιασμό του: «Ξέρουμε πως θα έχουμε ματς ανά τρεις ημέρες. Έχουμε μεγάλη ομάδα. Να φτιάξουμε τη νοοτροπία και την ψυχολογία της ομάδας. Να ανακάμψουμε στην ψυχολογία μετά το κακό αποτέλεσμα και θα διαλέξουμε τον καλύτερο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.