Γιαννακόπουλος: «Τέλος στις συζητήσεις με Αλαφούζο. Μόνο μπάσκετ»

Γιαννακόπουλος: «Τέλος στις συζητήσεις με Αλαφούζο. Μόνο μπάσκετ»Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον δεύτερο να στρέφει πλέον την προσοχή του μόνο στο μπάσκετ.

Κάτι λιγότερο από μια ώρα διήρκησε η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσον αφορά την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. ΄

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε ένα πλάνο όπου αναλαμβάνει 15 εκατ. ευρώ από τα χρέη και ένα άνοιγμα 30 εκατομμυρίων που δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος. Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ξεκαθάρισε πως πλέον στρέφει την προσοχή του μόνο στο μπάσκετ.

Μάλιστα, ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι ο αριθμός χρεών της ΠΑΕ έχει ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ, όπως επίσης έχουν υπογραφεί δεσμεύσεις άλλων 30 εκατ. ευρώ που αφορούν σε υποχρεώσεις των επόμενων ετών.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:


«Όταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.

Λόγω αστοχιών και ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, σήμερα αυτός ο αριθμός χρεών έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, όπως επίσης έχουν υπογραφεί δεσμεύσεις άλλων 30 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν σε υποχρεώσεις των επόμενων ετών.

Παρά ταύτα, λόγω της κατάστασης στο Σύλλογο αλλά και της πίστης μου ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος θα ανταποκρινόταν με θέρμη στο κάλεσμά μου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Συλλόγου, έφτασα μέχρι και να προτείνω στον κ. Αλαφούζο την ανάληψη μέρους των χρεών σε ύψος 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τη διαχείριση όλων των μελλοντικών υποχρεώσεων.

Δυστυχώς και αυτή μου η πρόταση δεν έτυχε της αποδοχής και ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε χωρίς θετική κατάληξη. Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο ίδιος...

Οφείλω να επισημάνω ότι από τους ελέγχους που έγιναν, προκύπτει ότι ο κ. Αλαφούζος έχει συνδράμει με ποσό άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι να του το αναγνωρίσουμε.

Πλέον, όλες μου οι δυνάμεις επικεντρώνονται στο να έχουν αίσια έκβαση οι διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία για το ΟΑΚΑ PAO ARENA, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ξαναγίνει το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος»
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: