Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Τσέλσι και Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Τσέλσι και Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2017 17:27
Τσέλσι και Άρσεναλ «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Πιο κλασικές ευκαιρίες για τους «κανονιέρηδες», αποβλήθηκε στο 87’ ο Νταβίντ Λουίζ.

Δεν είχε νικητή το μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σ’ ένα χορταστικό ματς, παρότι δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς, ωστόσο μετά το πρώτο δεκάλεπτο η Άρσεναλ ισορρόπησε και είχε τις πρώτες καλές στιγμές του παιχνιδιού. Στο 16’ ο Γουέλμπεκ αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κουρτουά απέκρουσε σωτήρια το εν κινήσει πλασέ του Λακαζέτ. Και οι δύο φάσεις ξεκίνησαν από σέντρες του Μπεγερίν, ο οποίος έβαλε πολλά προβλήματα στον συμπατριώτη του Μάρκος Αλόνσο.

Η Τσέλσι γλίτωσε το γκολ και στο 21’ είχε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει αυτή το σκορ. Ο Φάμπρεγκας με τρομερή κάθετη πάσα, έβγαλε τον Πέδρο απέναντι από τον Τσεχ, με τον Τσέχο πορτιέρο να βγαίνει νικητής στο τετ-α-τετ. Αυτή ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση των «μπλε», καθώς η Άρσεναλ βγήκε νικήτρια στη μάχη του κέντρου και μέχρι το ημίχρονο σπατάλησε σημαντικές φάσεις για να προηγηθεί.

Στο 32’ το μακρινό σουτ του Τσάκα «ξύρισε» το αριστερό δοκάρι του Κουρτουά, ενώ στο 41’ η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε την ευκαιρία του αγώνα. Ο Ράμσεϊ με ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Λακαζέτ αστόχησε σε κενή εστία από τα τρία μέτρα!

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κόντε πέρασε στο ματς τον Μπακαγιόκο αντί του Πέδρο, «γεμίζοντας» τη μεσαία γραμμή. Η κίνηση αυτή περιόρισε τις επιθέσεις της Άρσεναλ, που δεν απείλησε σε κανένα σημείο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η Τσέλσι συνέχισε να έχει πρόβλημα δημιουργικά.

Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή, αδυνατώντας να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των «κανονιέρηδων», που έκοβαν κάθε πάσα προς τον Μοράτα. Στο 70’ ο Κόντε αναγκάστηκε να ρίξει στο ματς τον ανέτοιμο Αζάρ, ο οποίος στο 79’ είχε καλή στιγμή για το 1-0, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα χέρια του Τσεχ. Η Τσέλσι πίεζε ασφυχτικά, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τη λύση και στο 87’ ο Νταβίντ Λουίζ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη (είχε ήδη κίτρινη) για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κολάσινατς.

Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Η Τσέλσι έφτασε τους 10 και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή, ενώ η Άρσεναλ ανέβηκε στους 7 και βρίσκεται στην 12η θέση μετά από 5 αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.