Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απέφυγε την ήττα με πέναλτι στο 90+4’ ο Ολυμπιακός!

Σούπερ Λιγκ: Απέφυγε την ήττα με πέναλτι στο 90+4’ ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2017 22:29
Με εύστοχο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς στο 90+4’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απέφυγε την εντός έδρας ήττα. Προηγήθηκαν με πέναλτι του Μανιά (55’) οι Αρκάδες, αμφισβητούμενες και οι δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» «φλέρταραν» με την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο το εύστοχο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς στο 90+4’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης».

Αρκετά κακή η εικόνα του αγώνα στο πρώτο μισάωρο. Ο Ολυμπιακός είχε περιοριστεί σε φλύαρη κατοχή και αδυνατούσε να απειλήσει τον Αστέρα, ο οποίος από την πλευρά του ήταν προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Μετά το 30’ οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους και η πρώτη τους καλή στιγμή ήρθε στο 36’ με ένα σουτ του Οφόε από το ημικύκλιο, το οποίο πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Βέλγος επιχείρησε νέο σουτ, το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 39’ ο Ένγκελς έπιασε μόνος του την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Αστέρας δεν απείλησε σημαντικά στο πρώτο μέρος, όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) κατάφερε να προηγηθεί από την άσπρη βούλα. Ο Ρομαό έκανε χέρι στην περιοχή σε μπαλιά Ισνάλντο και ο Μανιάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι. Να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες φώναξαν ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν τη παράβαση, όμως το ριπλέι δεν ήταν τόσο διαφωτιστικό.

Ο Χάσι έκανε αλλαγές και πήγε το σχήμα 4-4-2 με Εμενίκε και Τζούρτζεβιτς, ψάχνοντας την ανατροπή. Στο 62’ ο Νιγηριανός «άγγιξε» την ισοφάριση, σημαδεύοντας το δοκάρι με κεφαλιά, ενώ στο 74’ ο Αστέρας έφτασε μια «ανάσα» από το 2-0, με τον Καλτσά να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Καπίνο.

Στο 81’ ο επόπτης έκοψε λανθασμένα τον Δουβίκα για οφσάιντ, με τον άσο των φιλοξενούμενων να έβγαινε μόνος του απέναντι από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Δύο λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς και στη συνέχεια της φάσης ο Εμενίκε αστόχησε με σουτ εντός περιοχής.

Όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα γνώριζε την ήτταμ ωστόσο στο 90+3’ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για χέρι του Ιγκλέσιας σε σουτ του Ανδρούτσου. Οι παίκτες του Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με το ριπλέι να δείχνει πως η μπάλα βρήκε στο πλευρό του παίκτη των Αρκάδων και μετά στο χέρι του. Ο Τζούρτζεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ρομαό ως αρχηγός (78' Ανδρούτσος), Οτζίτζα Οφόε, Τζούρτζεβιτς, Μάριν (57' Πάρντο), Ζιλέ, Καρσελά (57' Εμενίκε), Ένγκελς, Ζντιέλαρ, Φιγκέιρας και Σεμπά.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα (77' Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας ως αρχηγός, Μουνάφο, Μανιάς (71' Δουβίκας), Καλτσάς και Ισνάλντο (60' Τσουκαλάς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.