Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2017 20:11
Με εξαιρετική κεφαλιά του Πρίγιοβιτς (75’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο μια αδράνεια στην άμυνα του επέτρεψε στον «Δικέφαλο του Βορρά» να πάρει τη νίκη με 1-0 στην Τούμπα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Οι Αγρινιώτες, παίζοντας με αμυντικό δίδυμο τους Μόρα (36 ετών) και Μίχαϊ (19 ετών) και χωρίς κλασσικό επιθετικό, πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα και στο 5’ είχαν την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Ντίας, το οποίο πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι, πρεσάροντας ψηλά και κλέβοντας πολλές μπάλες στο κέντρο, δεν επέτρεπαν στον ΠΑΟΚ να απειλήσει και μάλιστα έβγαιναν αρκετές φορές στην κόντρα.

Στο 16’ ο Ρέι μπλόκαρε το σουτ του Λόπες και δύο λεπτά μετά ο Βαρέλα έβαλε σωτήρια το πόδι του στο σουτ του Κλέζιο. Η πρώτη –και μοναδική- φάση για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 34’, με τον Κυριακίδη να μην αιφνιδιάζεται στην προβολή του Μακ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης (53’) ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Πέλκα αντί του αρνητικού Μακ και στο 60’ ο «Δικέφαλος» είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Ο Ελ Καντουρί έβγαλε εξαιρετική σέντρα για το κεφάλι του Μάτος, με τον Κυριακίδη να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μόρας έκοψε σωτήρια το σουτ του Πέλκα, κρατώντας το μηδέν.

Στο 63’ στο ματς πέρασε και ο Βιεϊρίνια, ο οποίος στα επόμενα λεπτά είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει. Στο 68’ ο Πορτογάλος έπιασε την κοντινή κεφαλιά, με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει, ενώ στο επόμενο λεπτό έκανε… τσαφ από θέση βολής, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-0.

Η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς στο 75’. Μετά από σέντρα του Τσίμιροτ από τα αριστερά, η άμυνα του Παναιτωλικού άφησε αμαρκάριστο τον Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος με εξαιρετική κεφαλιά έλυσε το γόρδιο δεσμό, τιμωρώντας την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο «Δικέφαλος» επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα έστω και με μια αγχωτική νίκη.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάτσε (63’ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Καντουρί, Μακ (52’ Πέλκας), Κάμπος, Πρίγιοβιτς (80’ Κουλούρης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μόρας, Μιχάι, Ρότσα, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (72’ Μπράβο), Λόπες (79’ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ρόσα, Ντίας (71’ Μαρκόφσκι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.