Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Με… υπογραφή Φαλκάο η Μονακό

Σαμπιονά: Με… υπογραφή Φαλκάο η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2017 21:09
Με πρωταγωνιστή τον Φαλκάο (2 γκολ, 1 ασίστ) η Μονακό κέρδισε με 3-0 το Στρασβούργο στο Πριγκιπάτο και έπιασε προσωρινά την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μια εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα από την Νις (4-0), η Μονακό επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-0 του Στρασβούργου στο «Λουί Ντε».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μονεγάσκους ήταν ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιναός έδωσε πάρε-βάλε στον Λόπες για το 1-0 στο 44’, ενώ ο ίδιος «καθάρισε» το ματς στο δεύτερο μέρος. Στο 51’ «έγραψε» το 2-0 με κοντινό πλασέ από καθαρή θέση οφσάιντ, ενώ στο 68’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Μάνγκειν.

Ο Φαλκάο έφτασε τα 7 γκολ σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος και έδειξε ανεπηρέαστος αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής που εμπλέκεται. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Κολομβιανός, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το διάστημα 2011-13, θα δηλώσει ένοχος για φοροδιαφυγή στην Ισπανία και θα πληρώσει πρόστιμο 6,9 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποφύγει να οδηγηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.