Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα εντός έδρας απώλεια για Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα εντός έδρας απώλεια για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2017 21:47
Χωρίς εντός έδρας νίκη για 3ο σερί ματς έμεινε η Τότεναμ, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με την Σουόνσι στο «Γουέμπλεϊ» και βρέθηκε στο -5 από την κορυφή. Φωνάζουν για πέναλτι οι «πετεινοί», που είχαν δοκάρι με τον Κέιν.

Το «Γουέμπλεϊ συνεχίζει να «πληγώνει» την Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «πετεινοί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Σουόνσι και έμειναν χωρίς νίκη για 3ο σερί εντός έδρας ματς. Είναι ενδεικτικό ότι πέρσι έχασαν μόλις 4 βαθμούς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ενώ φέτος έχουν απολέσει ήδη 7 στη νέα τους έδρα!

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα απέναντι στο αμυντικό πλάνο των «κύκνων». Μάλιστα, όποτε οι «πετεινοί» κατάφερναν να διασπάσουν την εστία των φιλοξενούμενων έπεφταν πάνω στον Φαμπιάνσκι, ο οποίος στο 58’ απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Σον, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κέιν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από τη μικρή περιοχή.

Στο 65’ ο Πολωνός γκολκίπερ απέκρουσε και την κοντινή κεφαλιά του Κέιν, ο οποίος στο 81’ νικήθηκε ξανά από τον διεθνή πορτιέρο. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε, με την ομάδα του Ποκετίνο να έχει πάντως δικαιολογημένα παράπονα για πέναλτι σε χέρι του Όλσον στο 56’.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.