Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2017 21:15
Ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες από το 49’ (Ευαγγέλου) και «κόλλησε» στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο, σκορ που τον κολακεύει με βάση τις χαμένες ευκαιρίες των Βοιωτών.

Όπως και πέρσι, ο Λεβαδειακός κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Λεωφόρο, μένοντας στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος ενώ η αποβολή του Ευαγγέλου στο 49’, επέτρεψε στον Λεβαδειακό να απειλήσει αρκετές φορές την εστία του Βλαχοδήμου στην επανάληψη.

Το 0-0 έμεινε τελικά ως το φινάλε και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρέθηκε στο -6 από την κορυφή μετά από δύο αγωνιστικές, αφού με τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε Πλατανιά και Λεβαδειακό, «έσβησε» απλώς την ποινή 2 βαθμών που κουβαλούσε από πέρσι.

Ο Παναθηναϊκός είχε από το ξεκίνημα την κατοχή της μπάλας, ωστόσο αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Λεβαδειακού, ο οποίος ήταν άριστα στημένος και έκλεινε όλους τους διαδρόμους προς την εστία.

Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 25’ με τον Λουτσιάνο να στρώνει ωραία τη μπάλα στον Αλτμαν, το σουτ του οποίου έδιωξε στην δεξιά του γωνία ο Επασί, ενώ στο 26’ το σουτ του Λουντ κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ. Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις του «τριφυλλιού» στο πρώτο μέρος.

Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός απείλησε για πρώτη φορά στο 32’ με κεφαλιά του Γιακουμάκη που πέρασε άουτ, ενώ στο 36’ ο Ευαγγέλου απομάκρυνε τη σέντρα του Τσαμπούρη, προλαβαίνοντας τους Μπραντάο και Γιουσούφ. Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή με τον δυνατό σουτ του Μητρόπουλου, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια του Βλαχοδήμου.

Με την είσοδο του Τσάβες στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκό προσπάθησε να παίξει πιο γρήγορα ωστόσο τα σχέδια του πήγαν… στράφι στο 49’, με τον Ευαγγέλου να βλέπει δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα στον Γιακουμάκη.

Παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Λεβαδειακός κέρδισε περισσότερα μέτρα και σπατάλησε τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 70’ ο Βλαχοδήμος έδιωξε το μακρινό σουτ του Γιουσούφ, ενώ στο 71’ η κοντινή κεφαλιά του Μπραντάο πέρασε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (73’) ο Γιουσούφ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο, με τον Μπραντάο να τον… μιμείται δευτερόλεπτα μετά (74’).

Με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Τσάβες στο 90’, το οποίο μπλόκαρε ο Επασί, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει τους Βοιωτούς και το τελικό 0-0 δείχνει κολακευτικό για το «τριφύλλι», όπως παραδέχτηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αμέσως μετά το παιχνίδι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.