Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Τζανδάρης

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Τζανδάρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2017 17:59
Την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την επιλογή» δήλωσε ο 24χρονος μέσος.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Φάνης Τζανδάρης. Ο Έλληνας μέσος έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και υπέγραψε για τρία χρόνια με τους «πράσινους».

Ο 24χρονος, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Πανιώνιο, φόρεσε μόλις μια φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στη σλοβενική Κόπερ, μετρώντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


«8o φετινό μεταγραφικό απόκτημα για τον Παναθηναϊκό ο νεαρός μέσος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη. Ο νεαρός μέσος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Τζανδάρης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΚ το 2012 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μέχρι το 2015 κατέγραψε 31 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του «δικέφαλου» του Βορά ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Αναγέννηση Επανομής και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό του οποίου τη φανέλα φόρεσε μια φορά ενώ ως δανεικός έπαιξε σε 11 αγώνες με τον Πανιώνιο το 2016 και σε 5 το 2017 με την Σλοβενική Κόπερ. Καλωσορίζουμε τον Φάνη στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την επιλογή, το περίμενα εδώ και έναν μήνα από την στιγμή που με προσέγγισε η ομάδα. Τώρα σημασία έχει να δουλέψουμε.

Ήμουν αρκετό καιρό εκτός, πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής στη Σλοβενία όμως θα χρειαστώ λίγο χρόνο. Είμαι έτοιμος από την πρώτη μέρα να δουλέψω σκληρά.

Ο προπονητής ξέρεις ποιος είμαι αφού έχουμε συνεργαστεί στον Πανιώνιο. Σίγουρα θα θέλει να βάλει κάποια πράγματα στο παιχνίδι μου. Είμαι πρόθυμος να μάθω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου.

Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Εγώ έχω αφήσει πίσω τον τραυματισμό μου και εύχομαι από εδώ και πέρα να είμαι υγιής όπως και όλοι συμπαίκτες μου.

Είμαι πολύ μαχητικός στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύω πολύ στον εαυτό και όταν μπαίνω σε έναν αγώνα πιστεύω ότι θα κερδίσω. Έχω πίστη στον εαυτό μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.