Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εμφατικό ξεκίνημα για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εμφατικό ξεκίνημα για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2017 01:21
Με πρωταγωνιστές τους Μπέιλ (γκολ και ασίστ) και Νάβας (καθοριστικές επεμβάσεις), η Ρεάλ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Λα Κορούνια και ξεκίνησε νικηφόρα την υπεράσπιση του τίτλου της. Αποβλήθηκε στο φινάλε ο Ράμος και έκανε ρεκόρ.

Παρά την απουσία του τιμωρημένου Ρονάλντο, η Ρέαλ ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα. Η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-0 την Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» και ανέβηκε με το… καλημέρα στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Η Λα Κορούνια μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και θα είχε προηγηθεί από πολύ νωρίς στο σκορ εάν ο Νάβας δεν νικούσε σε δύο τετ-α-τετ τον Αντόνε (5’, 10’). Ο Κοσταρικανός κράτησε «όρθια» την Ρεάλ, η οποία στο 20’ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της αξιόλογη φάση. Ο Ρούμπεν απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μόντριτς, ο Μπενζεμά επιχείρησε κάτι σαν σουτ και ο Μπέιλ σε κενή εστία έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ουαλός έγραψε ιστορία αφού έγινε ο μοναδικός στην ιστορία της Πριμέρα που βάζει το πρώτο της ομάδας του στη σεζόν για τρεις διαφορετικές χρονιές.

Το 2-0 ήρθε έξι λεπτά αργότερα, όταν μετά από γύρισμα του Μαρσέλο, ο Καζεμίρο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στη «βασίλισσα». Στα αξιοσημείωτα πως το γκολ του Καζεμίρο προήλθε μετά από 44 διαδοχικές πάσες, κάτι που δεν έχει συμβεί από τη σεζόν 2005-2006 και την έναρξη της καταγραφής του συγκεκριμένου στατιστικού.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε την απόλυτη υπεροχή μετά το 2-0 και στο 45+1’ σπατάλησε καλή στιγμή με τον Κρόος, ο οποίος αστόχησε από θέση βολής. Ο Γερμανός κατάφερε τελικά να μπει στον πίνακα των σκόρερ στο 63’, όταν μετά από γύρισμα του Μπέιλ, επιχείρησε πλασέ από το ύψος της περιοχής και με τη βοήθεια της κόντρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό μετά το 3-0, η Λα Κορούνια «άγγιξε» το γκολ, έχοντας δοκάρι με τρομερό σουτ του Γκιλιέρμε. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, για να ανέβει ξανά στα τελευταία λεπτά. Στο 85’ ο Αντόνε αστόχησε από καλή θέση και δύο λεπτά αργότερα ο Ρουμπέν απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Ασένσιο.

Στο 88’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Καρβαχάλ, όμως ο Νάβας απέκρουσε την εκτέλεση του Αντόνε, ο οποίος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Βάσκους. Στις καθυστερήσεις ο Ράμος είδε δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά του στον Μπρούνο (γλίτωσε την κόκκινη στο 53' για χτύπημα στο πρόσωπο του Σαρ) και έγραψε αρνητικό ρεκόρ, αφού έφτασε τις 18 αποβολές στην Πριμέρα και έπιασε στην 1η θέση της σχετικής λίστας τους Πάμπλο Αλφάρο και Τσάβι Αγουάντο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.