Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρομερό come back για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρομερό come back για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2017 23:13
Παίζοντας με 10 παίκτες από το 67ο λεπτό λόγω αποβολής του Γκριεζμάν, η Ατλέτικο βρήκε δύο γκολ κόντρα στη ροή και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην έδρα της νεοφώτιστης Ζιρόνα.

Γλίτωσε τα… χειρότερα η Ατλέτικο στο παιχνίδι απέναντι στην νεοφώτιστη Ζιρόνα (σ.σ. όπως προφέρεται το όνομα της ομάδας στα καταλανικά). Οι Καταλανοί, στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, προηγήθηκαν με 2-0 απέναντι στους «ροχιμπλάνκος», ωστόσο η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έφερε το σκορ στα ίσια με παίκτη λιγότερο και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Χιρόνα πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε δύο γκολ του Στουάνι. Στο 22’ ο Ουρουγουανός «έγραψε» το 1-0 με «καρφωτή» κεφαλιά και τρία λεπτά αργότερα σκόραρε με τον ίδιο τρόπο από την μικρή περιοχή, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Οι νεοφώτιστοι έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση τους στο πρώτο μέρος, αφού δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο την Ατλέτικο να απειλήσει και στο 41’ είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με ανάποδο ψαλίδι του Στουάνι για ένα τρίτο γκολ. Μάλιστα, στη συνέχεια της φάσης ο Όμπλακ απομάκρυνε στη γραμμή το πλασέ του Πονς.

Το παιχνίδι φάνηκε να… στραβώνει εντελώς για τους «ροχιμπλάνκος» στο ξεκίνημα της επανάληψης αφού στο 67’ ο Γκριεζμάν αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ίδιο λεπτό για θέατρο (φάνηκε να ανατρέπεται από τον Ιραιθόθ) και εξύβριση (;) στον διαιτητή.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Ατλέτικο κατάφερε να αντιδράσει, με τον Κορέα να μειώνει στο 78’ με άπιαστο σουτ από το ημικύκλιο. Ο Στουάνι σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ (79’, 82’) και στο 85’ οι «ροχιμπλάνκος» ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή κεφαλιά του Χιμένεθ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κόκε! Οι νεοφώτιστοι πίεσαν ασφυχτικά στα τελευταία λεπτά για το 3-2, όμως ο Όμπλακ δεν το επέτρεψε!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.