Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξεκίνημα με τεσσάρα για τον Ολυμπιακό!

Σούπερ Λιγκ: Ξεκίνημα με τεσσάρα για τον Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2017 23:24
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με το εμφατικό 4-1 την ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του. Φορτούνης (33’ πεν., 76’), Ανσαριφάρντ (67’) και Φιγκέιρας (71’ αυτ., 74’) τα γκολ!

Παρά τις πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 της ΑΕΛ στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον ετοιμάζεται για την κρίσιμη ρεβάνς με την Ριέκα για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι πήρε από το ξεκίνημα την κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της ΑΕΛ. Ενδεικτικό ότι η πρώτη αξιόλογη φάση των Πειραιωτών ήρθε στο 31’, όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ανδρούτσου, ο Φορτούνης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μπόγιοβιτς απομάκρυνε.

Ένα λεπτό αργότερα (32’) ο Φάρκας υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι, κάνοντας χέρι στη σέντρα του Σεμπά. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 1-0 για τον Ολυμπιακό, σ’ ένα πρώτο μέρος χωρίς άλλη φάση, αφού η ΑΕΛ είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, κλείνοντας όλους τους χώρους.

Οι Πειραιώτες ανέβαζαν σταδιακά την απόδοση τους στην επανάληψη και η πρώτη τους ευκαιρία ήρθε στο 59’ με σουτ του Ανσαριφάρντ, το οποίο απέκρουσε ενστικτωδώς ο Μπόγιοβιτς. Οχτώ λεπτά αργότερα (67’) ο Ιρανός πήρε το… αίμα του πίσω, «γράφοντας» το 2-0 προ κενής εστίας έπειτα από γύρισμα του Πάρντο.

Στο 70’ ο Μπόγιοβιτς απέκρουσε με το… σώμα το δυνατό σουτ του Φορτούνη και στο επόμενο λεπτό η ΑΕΛ επέστρεψε στο ματς χάρη σε αυτογκόλ του Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα μετά από γέμισμα του Λεοζίνιο, ωστόσο αντί αυτού την έστειλε στα δίχτυα του Καπίνο. Μάλιστα στο 73' οι «βυσσινί» έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Ζίζιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπίνο με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε το σοκ και στο 74’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα χάρη σε σουτ του Φιγκέιρας έξω από την περιοχή. Ο Πορτογάλος σκόραρε αυτή τη φορά στη… σωστή εστία και «καθάρισε» τη νίκη της ομάδας του. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 76’ ο Φορτούνης, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 μετά από ασίστ-τακουνάκι του Ανσαριφάρντ.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς (77' Νικολάου), Μίλιτς, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Φορτούνης (81' Μάρτινς), Σεμπά (71' Σιώπης), Ανσαριφάρντ

ΑΕΛ: Μπόγιοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Αντονι, Ανδρεόπουλος (68' Αναστασόπουλος), Ντέλετις, Λεοζίνιο, Κουτσιανικούλης (79' Ναζλίδης), Περόνε (79' Κριζμάν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.