Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τρίπολη ο ΠΑΣ, βαθμό στη Ξάνθη η Λαμία

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τρίπολη ο ΠΑΣ, βαθμό στη Ξάνθη η Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2017 22:24
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στην Σούπερ Λιγκ. Από την άλλη, η πρωτάρα Λαμία απέσπασε πολύτιμο 0-0 μέσα στην έδρα της Ξάνθης και έδειξε πως ήρθε για να… μείνει!

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα εκτός έδρας και έσπασε την «κατάρα» που ήθελε τον σύλλογο να μην φεύγει με νίκη από την Τρίπολη.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν ονειρικά το ματς, αφού μέχρι το 20’ ο πίνακας του σκόρερ «έγραφε» 0-2! Μόλις στο 6’ ο Χαλκιαδάκης με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Ναδάλες, αυτός ξεχάστηκε από τον Στανισάβλιεβιτς και με τρομερή κεφαλιά «κρέμασε» τον Αθανασιάδη κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΣ.

Ο Αστέρας είχε φλύαρη κατοχή και στο 19’ οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξανά, αυτή τη φορά με σκόρερ το νεαρό Μαυροπάνο, που με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Αθανασιάδη έπειτα από ασίστ του Ναδάλες σε κόρνερ των φιλοξενούμενων. Να σημειωθεί πως οι Αρκάδες διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να επιστρέψουν άμεσα στο ματς, καθώς στο 20’ ο Μανιάς δεν μπόρεσε προ κενής εστίας να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι Αρκάδες πλησίασαν εκ νέου στο γκολ στο 36’ με το σουτ του Μουνάφο, το οποίο «έβγαλε» ο Βελλίδης.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Βεργέτης έριξε στο ματς τον Μάσα και ο Αργεντινός τον δικαίωσε, αφού από δική του σέντρα στο 49’, ο Καλτσάς βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη και μείωσε σε 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Αστέρας πίεσε για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο ο ΠΑΣ διαφύλαξε το υπέρ του αποτέλεσμα και έφυγε με ιστορική νίκη από την Τρίπολη.

Πήρε βαθμό στη Ξάνθη η Λαμία


Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τρίπολη ο ΠΑΣ, βαθμό στη Ξάνθη η Λαμία
Στην παρθενική της συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ, η Λαμία απέσπασε σπουδαίο βαθμό (0-0) από την έδρα της Ξάνθης, σ’ ένα κάκιστο παιχνίδι στα «Πηγάδια».

Οι νεοφώτιστοι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, καθώς στο 5’ ο Ακόστα δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ζίβκοβιτς ενώ στο 6’ ο Λουσέρο απομάκρυνε στη γραμμή την κεφαλιά του Όμο.

Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα στη συνέχεια, με την Ξάνθη να αδυνατούσε να γίνει απειλητική. Δύο μακρινά σουτ των Λισγάρα (32’) και Λουσέρο (64’) ήταν ότι έχουν να δείξουν οι Ακρίτες από το ματς, με το 0-0 να μένει φυσιολογικά ως το φινάλε. Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε για πέντε λεπτά στο 75’, αφού έπεσε η τάση στο ρεύμα του γηπέδου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.