Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Είπε το «ναι» και έρχεται για τον Παναθηναϊκό ο Τσάβες! (vid)

Είπε το «ναι» και έρχεται για τον Παναθηναϊκό ο Τσάβες! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2017 01:58
Ο Αντρέ Τσάβες αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και πλέον το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του παίκτη στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Τα πράσινα του Παναθηναϊκού προβάρει ο Αντρέ Τσάβες. Ο Αργεντινός επιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση του «τριφυλλιού» για τριετές συμβόλαιο και πλέον αναμένεται η άφιξη του παίκτη στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με την Μπόκα Τζούνιορς έναντι 1,3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και άλλο 1,3 εκατ. ευρώ στα επόμενα τρία χρόνια προκειμένου να αποκτήσουν το 100%. Όσον αφορά τις αποδοχές του 26χρονου, αυτές φέρεται ότι θα αγγίζουν τις 600 με 700 χιλ. ευρώ ετησίως.

Να σημειωθεί ότι ο Τσάβες αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας. Ο Αργεντινός, γνωστός με το προσωνύμιο "Κομαντάντε", ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπάνφιλντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε την τετραετία 2010-2014, μετρώντας 5 γκολ και 1 ασίστ σε 21 παιχνίδια.

Τον Ιούλιο του 2014 αποκτήθηκε από την Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία ποτέ όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί, σημειώνοντας συνολικά 15 γκολ και 10 ασίστ σε 59 συμμετοχές. Την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Σάο Πάουλο, με την οποία είχε 9 γκολ και 1 ασίστ σε 23 παιχνίδια.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.