Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ψηφοφορία των ομάδων για να απαγορεύονται οι μεταγραφές μετά την πρεμιέρα!

Πρέμιερ Λιγκ: Ψηφοφορία των ομάδων για να απαγορεύονται οι μεταγραφές μετά την πρεμιέρα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2017 00:25
Την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου πριν την έναρξη της νέας σεζόν θα συζητήσουν τον Σεπτέμβριο οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών έχει την… τιμητική της στην Αγγλία, αφού όπως έχει αποδειχθεί, μέχρι και το τελευταίο λεπτό μπορούν να σκάσουν μεταγραφικά «μπαμ» ή να χαλάσουν σπουδαίες μεταγραφές (βλέπε Ντε Χέα και Ρεάλ). Παραδοσιακά, το μεταγραφικό παζάρι ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να αλλάξει από τη νέα σεζόν στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματιστεί ραντεβού των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ προκειμένου η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώνεται πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο θα συμβεί εφόσον 14 από τις 20 ομάδες της πρώτης κατηγορίας ψηφίσουν υπέρ της σχετικής πρότασης.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι περισσότερες ομάδες εμφανίζονται θετικές στο ενδεχόμενο η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώνεται στα μέσα Αυγούστου. Βέβαια κάτι τέτοιο ενδέχεται να αποτελέσει μειονέκτημα γι’ αυτές, αφού στα υπόλοιπα πρωταθλήματα θα γίνονται κανονικά μεταγραφές μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.