Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: «Κόστα επέστρεψε στις προπονήσεις»

Τσέλσι: «Κόστα επέστρεψε στις προπονήσεις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2017 23:51
Την επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στις προπονήσεις της ομάδας απαίτησε η Τσέλσι, την ώρα που ο πολιτογραφημένος Βραζιλιάνος φορ απειλεί πως θα παραμείνει στη Βραζιλία μέχρι να μείνει ελεύθερος.

Διαστάσεις σήριαλ αποκτά η κόντρα του Ντιέγκο Κόστα με την Τσέλσι. Ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται στα… μαχαίρια με τον Αντόνιο Κόντε, με το γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών να έχει ραγίσει από τον Ιανουάριο, όταν ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει για να συνεχίσει στην Κίνα.

Ο διεθνής σέντερ φορ δεν έχει δώσει το «παρών» στις προπονήσεις των «μπλε» το φετινό καλοκαίρι και συνεχίζει τις διακοπές του στην Βραζιλία, προκαλώντας την αντίδραση της Τσέλσι. Όπως έγινε γνωστό, οι «μπλε» του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 300 χιλ.. λιρών και παράλληλα απαίτησαν την επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στην «Daily Mail» απειλεί πως είναι διατεθειμένος να μείνει στη Βραζιλία μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του (σ.σ. το καλοκαίρι του 2019!) και να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του:

«Εάν πρέπει να φύγω, θα μείνω στην Βραζιλία. Είμαι πρόθυμος να μείνω για ένα χρόνο χωρίς να πληρώνομαι ακόμα και αν η Τσέλσι με τιμωρήσει με πρόστιμα. Θα επιστρέψω πιο δυνατός. Εάν είχα κάνει λάθος, θα επέστρεψα αμέσως και θα έκανα αυτό που ήθελαν», δήλωσε ο Κόστα.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Ατλέτικο παραμένει στο κυνήγι για τον πολιτογραφημένο Ισπανό επιθετικό όμως δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει το ποσό των 50 εκατ. λιρών που επιθυμεί η Τσέλσι. Από την πλευρά τους οι «μπλε» ανησυχούν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 28χρονος, ο οποίος φέρεται ότι έχει βάλει παραπανήσια κιλά προκειμένου να ρίξει τη χρηματιστηριακή του αξία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.