Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τιμωρία πέντε αγωνιστικών στον Ρονάλντο!

Τιμωρία πέντε αγωνιστικών στον Ρονάλντο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2017 17:14
Με ποινή πέντε αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τη συμπεριφορά του στο χθεσινό «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα στο «Κάμπ Νου».

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα όσα έκανε στο χθεσινό παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς η συνολική του τιμωρία φτάνει τις 5 αγωνιστικές!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά (η πρώτη για τον πανηγυρισμό του χωρίς τη φανέλα και η δεύτερη για θέατρο) και εν συνεχεία έσπρωξε τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας αποφάσισε πως θα του επιβληθεί ποινή 5 αγωνιστικών στο σύνολο- 1 για την κόκκινη που είδε και 4 για το σπρώξιμο στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής άσος θα χάσει τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» όπως και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Λα Κορούνια, Βαλένθια, Λεβάντε και Σοσιεδάδ. Η Ρεάλ έχει δικαίωμα έφεσης και ελπίζει ότι μπορεί να ρίξει την ποινή τουλάχιστον στις 4 αγωνιστικές.

Επιπρόσθετα, ο Κριστιάνο θα κληθεί να πληρώσει και 800 ευρώ για την κόκκινη συν 3.005 ευρώ για την απώθηση στον διαιτητή, με την Ρεάλ να πληρώνει αντιστοίχως 350 και 1400 ευρώ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.