Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Τεσσάρα χωρίς Εμπαπέ η Μονακό, βαριά ήττα για Λιλ

Σαμπιονά: Τεσσάρα χωρίς Εμπαπέ η Μονακό, βαριά ήττα για Λιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2017 21:35
Με τον Φαλκάο να παίζει και για τον Εμπαπέ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ, η Μονακό διέλυσε με 4-1 την Ντιζόν εκτός έδρας και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Την ήττα με 3-0 γνώρισε στο Στρασβούργο η Λιλ, σε ματς όπου έπαιξε με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες!

Ο φευγάτος Εμπαπέ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό κόντρα στην Ντιζόν, ωστόσο αυτό δεν προβλημάτισε την Μονακό, η οποία πήρε άνετη εκτός έδρας νίκη με 4-1, κάνοντας το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μονεγάσκους ήταν ο Ραδαμέλ Φαλκάο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (3’, 37’, 51’). Το άλλο γκολ για τους πρωταθλητές πέτυχε ο Ζέμερσον (25’) σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μείωσαν απλώς στο 43’ με τον Σάιντ, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής.

Νωρίτερα, η Λιλ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στο Στρασβούργο, σ’ ένα ματς όπου χρησιμοποίησε τρεις γκολκίπερ! Ο Μαρσέλο Μπιέλσα εξάντλησε τις τρεις αλλαγές από το 37’ (οι δύο αναγκαστικές) και στο 63ο λεπτό είδε τον πορτιέρο του, Μαϊνάν να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα.

Έτσι ο «Λόκο» πέρασε στο τέρμα τον επιθετικό του, Ντε Πρεβίλ, ωστόσο λίγη ώρα μετά έβαλε κάτω από τα γκολπόστ τον κεντρικό αμυντικό του, Αμαντού! Ότι και να δοκίμασε, η ομάδα του δεν απέφυγε τη βαριά ήττα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τρία γκολ με τους Μαρτέν (74’), Λινάρ (82’ πεν.) και Γκριμ (88’).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.