Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Το «καθάρισε» σ’ ένα πεντάλεπτο η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Το «καθάρισε» σ’ ένα πεντάλεπτο η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2017 21:42
Με δύο γκολ σ’ ένα πεντάλεπτο, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 την Μπράιτον στο «Φάλμερ Στέντιουμ» και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα. Αγκουέρο (70’) και Ντανκ (75’ αυτ.) οι σκόρερ.

Σε αντίθεση με τις Τσέλσι και Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της νεοφώτιστης Μπράιτον στο «Φάλμερ Στέντιουμ».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος (η κατοχή άγγιξε το 80%), ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των «γλάρων».

Η μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 33’, με τον Ράιαν να σταματά την κεφαλιά του Γκαμπιρέλ Ζεσούς, ο οποίος νωρίτερα (27’) είδε τον διαιτητή να του ακυρώνει γκολ για χέρι.

Ο Ζεσούς βρήκε δίχτυα και στο 52’, αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η Μπράιτον έδειξε σημάδια αντίδρασης στο 59’ με το σουτ του Ντάφι να περνά δίπλα από το δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι «φλέρταραν» ξανά το γκολ μετά από ασταθή επέμβαση του Έντερσον, όμως τα πάντα τελείωσαν στο 70’. Σίλβα και Αγκουέρο συνεργάστηκαν εξαιρετικά με τον τελευταίο να λύνει το γόρδιο δεσμό με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Τέσσερα λεπτά πριν το 1-0, η Σίτι είχε ζητήσει δικαιολογημένα πέναλτι για χέρι στην περιοχή. Τελικώς, οι «πολίτες» δεν πλήρωσαν την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή και στο 75’ «καθάρισαν» τη νίκη χάρη σε αυτογκόλ του Ντανκ, σε προσπάθεια του τελευταίου να νικήσει στον αέρα τον Ζεσούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.