Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Λουκάκου η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Λουκάκου η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2017 21:17
Με τον Λουκάκου να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-0 την Γουέστ Χαμ στο «Όλντ Τράφορντ» και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ στο «Όλντ Τράφορντ». Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε εμφατική νίκη με 4-0 και ανέβηκε από το ξεκίνημα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποτελεί –προς το παρόν- παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο αντικαταστάτης του, Ρομέλου Λουκάκου έπιασε δουλειά με το… καλημέρα.

Στο 33’ ο Βέλγος φορ άνοιξε το σκορ με άψογο τελείωμα, ύστερα από ασίστ του Ράσφορντ, ενώ στο 52' πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Ακολούθησαν δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα. Στο 60', η κεφαλιά του Αρναούτοβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ράσφορντ επιχείρησε σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Χαρτ.

Τα πάντα τελείωσαν στο 87’, με τον Μχιταριάν να βγάζει κάθετη πάσα στον Μαρσιάλ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 3-0. Δύο λεπτά μετά, ο Πογκμπά έβαλε… το κερασάκι με τρομερό τελείωμα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.