Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… δεξί η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… δεξί η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2017 17:46
Η Τότεναμ τα έβρισκε «σκούρα» κόντρα στην νεοφώτιστη Νιούκαστλ, ωστόσο η ανόητη αποβολή του Σέλβι (48’) άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη (2-0) στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Άλι (61’) και Ντέιβις (70’) οι σκόρερ, δύο ασίστ ο Έρικσεν.

Με το… δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» πέρασαν με 2-0 από την έδρα της Νιούκαστλ και πλέον ετοιμάζονται για το εντός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι την ερχόμενη Κυριακή (20/8).

Οι νεοφώτιστοι έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, παρότι ο Ράφα Μπενίτεθ υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές αμυντικών (Ντάμετ, Λασέλ) στο ξεκίνημα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς αξιόλογες φάσεις, ώσπου στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Σέλβι πάτησε το πόδι του πεσμένου στο χορτάρι Άλι και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και «καθάρισε» τη νίκη με δύο γκολ σε εννέα λεπτά. Στο 61’ ο Έρικσεν έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Άλι, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0. Στο 69’ ήταν η σειρά του Ντέιβις να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Έρικσεν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 ύστερα από όμορφη συνεργασία των φιλοξενούμενων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.