Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Απέναντι στη Μπριζ η ΑΕΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Απέναντι στη Μπριζ η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2017 14:12
Η βελγική Μπριζ είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτο ματς στο Βέλγιο, ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ θα κληθεί να ξεπεράσει η ΑΕΚ για να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από έξι χρόνια.

Το πρώτο ματς θα γίνει στο «Γιαν Μπρέιντελ» (29.062 θ.) στις 17 Αυγούστου και η ρεβάνς θα διεξαχθεί μια εβδομάδα μετά (24 Αυγούστου) στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» απέφυγε την Μίλαν, που αποτελούσε υποψήφια αντίπαλο, ωστόσο απέναντι της θα βρει μια ομάδα με συνεχείς παρουσίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται ότι της σεζόν 2014/15 είχε φτάσει στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την περασμένη σεζόν η Μπριζ τερμάτισε στην 2η θέση του βελγικού πρωταθλήματος με -7 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ. Ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από την τουρκική Μπασακσεχίρ (3-3 εντός, 0-2 εκτός). Πάντως, το Σάββατο (29/7) άρχισε εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα, διαλύοντας με 4-0 εκτός έδρας της Λόκερεν, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 32’.

Το καλοκαίρι υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπριζ, με τον Κροάτη Ιβάν Λέκο να διαδέχεται τον πετυχημένο Μισέλ Πρεντρόμ. Πρόκειται για τον πρώην βοηθό του Ίγκορ Τούντορ στον ΠΑΟΚ και παλαίμαχο άσο της Μπριζ, τη φανέλα της οποία φόρεσε από το 2005 έως το 2009.

Στις μεταγραφές, ξεχωρίζει αυτή του Νιγηριανού εξτρέμ Ντένις, ο οποίος μετράει ήδη τρία γκολ, όπως και των χαφ Νακάμπα (Φιτέσε) και φορ Περμπέ (Γάνδη). Πιέζει το Αμβούργο για να πάρει τον Ντένσβιλ, ενώ φευγάτοι είναι ο στόπερ Ενχελς και ο διεθνής εξτρέμ Ισκιέρδο (16 γκολ πέρυσι).

Τα ματς με Μπασακσεχίρ:






Η πρεμιέρα με την Λόκερεν:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.