Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με Μπιλμπάο ο Παναθηναϊκός

Γιουρόπα Λιγκ: Με Μπιλμπάο ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2017 14:10
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτο ματς στη Λεωφόρο, ρεβάνς στο «Σαν Μαμές».

Άτυχος στάθηκε ο Παναθηναϊκός στην κλήρωση των πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» κληρώθηκαν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ισπανικής ομάδας για να βρεθούν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς θα γίνει στην Λεωφόρο στις 17 Αυγούστου ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 24 του ίδιου μήνα στο «Σαν Μαμές».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκει την Μπιλμπάο σε νέα εποχή, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας. Αντικαταστάτης του ο Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, προπονητής της Β’ ομάδας από το 2011.

Την περασμένη σεζόν οι Βάσκοι τερμάτισαν στην 7η θέση του πρωταθλήματος, έφτασαν ως τους «16» του Κυπέλλου και μέχρι τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αποκλείστηκαν από τον ΑΠΟΕΛ. Στα μεταγραφικά, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, ενώ από το ρόστερ αποχώρησε, ύστερα από δέκα χρόνια, ο έμπειρος γκολκίπερ, Ιραιθόθ.

Δύναμη της Μπιλμπάο η επίθεσή της, με τον πολύπειρο Αντουρίθ, τον ταλαντούχο Ινιάκι Ουίλιαμς και τον ποιοτικό Ίκερ Μουνιαΐν. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ξεχωρίζει η παρουσία του έμπειρου Ραούλ Γκαρθία, του αρχηγού Σουσαέτα, και του Άντερ Ιτουράσπε, ενώ στην άμυνα δεσπόζει η παρουσία του Λαπόρτ.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά το μακρινό 1968 για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Εκθέσεων, με την Μπιλμπάο να παίρνει νίκη-πρόκριση με συνολικό σκορ 1-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.