Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Έσβησε» το όνειρο του Πανιωνίου

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Έσβησε» το όνειρο του Πανιωνίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2017 23:57
«Έσβησε» το ευρωπαϊκό όνειρο του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» το πάλεψαν στη Νέα Σμύρνη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο το αυτογκόλ του Κόρμπου στο 78’ χάρισε στους Ισραηλινούς τη νίκη (1-0) και συνάμα το εισιτήριο για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και το αυτογκόλ του Κόρμπου στο 78’ έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα πρόκρισης στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ισραηλινοί πήραν δεύτερη νίκη με 1-0 και πλέον μετρούν τέσσερις προκρίσεις σε νοκ-άουτ με ελληνικές ομάδες (2003 ΠΑΟΚ, 2010 Ολυμπιακός, 2011 Παναθηναϊκός οι άλλες τρεις). Η μοναδική ελληνική ομάδα που τους έχει αποκλείσει είναι ο Αστέρας Τρίπολης στα πλει-οφ του 2014.

Σε αντίθεση με τα πρώτο ματς, ο Πανιώνιος είχε στη σύνθεση του τους Ιρανούς Μασούντ και Χατζισαφί, ωστόσο στα πρώτα λεπτά έχασε με θλάση τον Οικονόμου, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Σταυρόπουλο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ αργό τέμπο και η πρώτη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 27’ για λογαριασμό της Μακάμπι. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Κιάρτανσον πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την απόδοση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 36’ ο Γεσίλ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 39’ ο Ράικοβιτς έδιωξε με δυσκολία το μακρινό σουτ του Βλάχου. Το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 45+4’ ο Σαββίδης έκοψε σωτήρια τον Κιάρτανσον που έφευγε στην κόντρα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’), ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ, με τον γκολκίπερ της Μακάμπι να διώχνει το δυνατό σουτ του Χατζησαφί. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 64’, με τον Κότνικ να αποκρούει στη γωνία του το απευθείας φάουλ του Ατζίλι.

Ο Πανιώνιος είχε νέα καλή στιγμή στο 71’ με σουτ του Σαββίδη, όμως τα πάντα τελείωσαν στο 78’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ της Μακάμπι, ο Κόρμπος έκανε κίνηση για να διώξει την μπάλα αλλά της άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ έκρινε τα πάντα στην υπόθεση πρόκριση, αφού οι «κυανέρυθροι» χρειάζονταν τρία τέρματα για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αυτό φυσικά δεν έγινε, με το 1-0 υπέρ της Μακάμπι να μένει ως το φινάλε και τους Ισραηλινούς να παίρνουν την πρόκριση για τα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.