Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ριέκα στο δρόμο του Ολυμπιακού

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ριέκα στο δρόμο του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2017 13:12
Την κροατική Ριέκα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ρεβάνς στην Κροατία.

Η πρωταθλήτρια Κροατίας, Ριέκα είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά (22 Αυγούστου) στο «HNK Ριέκα» (8.274 θ.).

Την περασμένη σεζόν, η Ριέκα κατέκτησε το πρωτάθλημα Κροατίας για πρώτη φορά στην ιστορία της και συμμετέχει για δεύτερη φορά σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, με πρώτη το 1999, όπου αποκλείστηκε από την Παρτίζαν. Έφτασε ως τα πλει-οφ αποκλείοντας την ουαλική Νιου Σεντς (2-0 εντός, 5-1 εκτός) και την αυστριακή Σάλτσμπουργκ (0-0 εντός, 1-1 εκτός).

Η κροατική ομάδα, που πέρυσι κατέκτησε και το Κύπελλο, έχει μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού εκτός από τα τέσσερα παιχνίδια στα προκριματικά, έχει δώσει ήδη τρία ματς στο κροατικό πρωτάθλημα, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Προπονητής της ομάδας παραμένει από το 2013 ο Ματία Κεκ, ο οποίος φέτος ανανέωσε για τρία ακόμα χρόνια με τον σύλλογο. Στα μεταγραφικά, η κροατική ομάδα έχασε τον περσινό πρώτο σκόρερ της, Αντρισάγεβιτς (30 γκολ), ο οποίος πωλήθηκε στην Γάνδη.

Ο Ελβετός φορ, Γαβράνοβιτς έχει ξεκινήσει «ζεστά» τη σεζόν, μετρώντας ήδη τέσσερα γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις, ενώ μεταξύ άλλων έχουν αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος φορ Χέμπερ (Μπελούπο), ο Κροάτης φορ Γιέλιτς (Ραπίντ Βιέννης) και ο Κροάτης στόπερ Ελέζ (Λάτσιο).

Ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής, Μπράνταριτς που έπαιξε για τον Ολυμπιακό, αποφάσισε να μείνει και τη νέα σεζόν, ενώ αρκετά προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν οι γρήγοροι ακραίοι Γκοργκόν και Κβρζιτς στο 4-2-3-1 που επιλέγει ο Κεκ.

Στα άλλα ζευγάρια, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Σλάβια Πράγας, ενώ στο δρόμο των μη πρωταθλητών, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Χοφενχάιμ και Νάπολι-Νις.

Τα ζευγάρια:


Το μονοπάτι των πρωταθλητών

Καραμπάγκ – Κοπεγχάγη
ΑΠΟΕΛ – Σλάβια Πράγας
Ολυμπιακός – Ριέκα
Σέλτικ - Αστάνα
Χάποελ Μπερ Σεβά - Μάριμπορ

Το μονοπάτι των μη πρωταθλητών:

Μπασακσεχίρ – Σεβίλλη
Γιούνγκ Μπόις - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Νάπολι – Νις
Χοφενχάιμ – Λίβερπουλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Στεάουα

Τα highlights από τα ματς της Ριέκα με την Σάλτσμπουργκ::





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.