Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη (video)

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2017 01:04
Ο ΑΠΟΕΛ, στο ντεμπούτο του Γιώργου Δώνη, διέλυσε με 4-0 την Βιτορούλ στην παράταση (1-0 κ.δ), ανέτρεψε το 1-0 της Ρουμανίας και προκρίθηκε στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ξέρανε» τον Άγιαξ η Νις, με Σωτηρίου η Κοπεγχάγη

Την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου ισοφάρισαν το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ρουμανία και με τρία γκολ στην παράταση (4-0), πέρασαν πανηγυρικά στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Η ήττα με 1-0 στο πρώτο αγώνα οδήγησε σε αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο των «γαλαζοκίτρινων», με τον Γιώργο Δώνη να αντικαθιστά τον Μάριο Μπέιν. Η ομάδα της Λευκωσίας προηγήθηκε στο 54ο λεπτό με κεφαλιά του Καρλάο και αφού γλίτωσε το… σοκ στις καθυστερήσεις, με τον Κόμαν να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία (σ.σ. ο ίδιος είχε δοκάρι στο 3ο λεπτό), «καθάρισε» την πρόκριση στην παράταση.

Στο 93’ ο Μερκής «έγραψε» το 2-0 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και στο επόμενο λεπτό ο Ντε Καμάργκο «σφράγισε» την πρόκριση, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ με κοντινή κεφαλιά. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Εφρέμ στο 105+1’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και την Παρασκευή (4/8) θα μάθει τον αντίπαλο του, όντας στους ισχυρούς της κλήρωσης.

«Ξέρανε» τον Άγιαξ η Νις, πρόκριση στο 89’ για Γιουνγκ Μπόις


Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη (video)
Μεγάλη πρόκριση πήρε η Νις, καθώς μετά το 1-1 της Γαλλίας απέναντι στον Άγιαξ, απέσπασε 2-2 στην Ολλανδία και πέταξε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον «Αίαντα»! Από την άλλη, η Κοπεγχάγη διέλυσε με 4-1 τη Βάρνταρ στη Δανία, με τον Πιέρο Σωτηρίου να σκοράρει από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Λουντογκόρετς, ωστόσο έχοντας… προίκα το 2-0 του Ισραήλ, εξασφάλισε την πρόκριση και είναι μια από τις πιθανές αντιπάλους του Ολυμπιακού. Απίστευτη πρόκριση για τη Γιουνγκ Μπόις, που απέκλεισε τη Ντιναμό Κιέβου νικώντας 2-0 με γκολ στο 89’ (σ.σ. είχε χάσει με 3-1 στην Ουκρανία)!

Η Σέλτικ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ρόζενμποργκ και προκρίθηκε στα πλει-οφ, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Μάριμπορ, επικρατώντας με 1-0 της ισλανδικής Χαφναρφιόρντουρ.

Η Μπασάκσεχιρ των Ντα Κόστα και Ναπολεόνι κέρδισε με 2-0 την Μπριζ και την άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Στεάουα διέλυσε με 4-1 την Πλζεν στην Τσεχία και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση. Από την άλλη, η Σλάβια Πράγας ηττήθηκε με 2-1 από την ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία, ωστόσο πήρε το εισιτήριο χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Η Λέγκια Βαρσοβίας κέρδισε με 1-0 την Αστάνα στην Πολωνία, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να ανατρέψει το 3-1 του Καζακστάν. Τέλος, Ριέκα και Σάλτσμπουργκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στην Κροατία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση χάρη στο 1-1 της Αυστρίας.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.