Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλείστηκε με πέναλτι-«φάντασμα» η ΑΕ Λεμεσού (video)

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλείστηκε με πέναλτι-«φάντασμα» η ΑΕ Λεμεσού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2017 21:45
Η Αούστρια Βιέννης κέρδισε με 2-1 την ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο και προκρίθηκε στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Με πέναλτι-«φάντασμα» προηγήθηκαν οι Αυστριακοί, προκαλώντας τη διακοπή του αγώνα για 15 λεπτά λόγω επεισοδίων.

Ευρώπη τέλος για την ΑΕ Λεμεσού, η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αούστρια Βιέννης. Η αυστριακή ομάδα πήρε την νίκη με 2-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και σε συνδυασμό με το 0-0 της Βιέννης, «σφράγισε» την πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα, οι Κύπριοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν, όμως στο 26’ ο διαιτητής… τίναξε το ματς στον αέρα, αποβαλόντας τον Αϊρόσα και δίνοντας πέναλτι σε φάουλ έξω από την περιοχή. Ακολούθησε δεκαπεντάλεπτη διακοπή λόγω επεισοδίων και όταν το ματς άρχισε ξανά, ο Χόλτσχαουζερ ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στο 60’ ο Αλνταίρ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια, έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο στη συνέχεια η κόπωση έκανε την εμφάνιση της στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Παρόλα αυτά η ομάδα της Λεμεσού θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 79’ όταν ο Σοάρες δεν κατάφερε από ευνοϊκή θέση να νικήσει τον Χάτζικιτς. Τα πάντα τελείωσαν στις καθυστερήσεις, με τον Περες να διαμορφώνει το τελικό 2-1 υπέρ της Αούστρια.

Η νίκη των Αυστριακών σημαίνει ότι το έργο του Παναθηναϊκού, εφόσον προκριθεί, να τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της Παρασκευής (4/8), γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού η Αούστρια βρίσκεται από πάνω του στην κατάταξη.

Στο άλλο ματς, η Σιόν δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή μετά από την ήττα με 3-0 στη Λιθουανία και το τελικό 1-1 κόντρα στην Σούντουβα έδωσε την ιστορική πρόκριση στην λιθουανική ομάδα. Το νέο είναι αρκετά καλό στη μάχη της Ελλάδας για την 13η θέση της βαθμολογίας της UEFA, αφού η 13η της κατάταξης, Ελβετία έχασε έναν εκπρόσωπο της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.